Om Bun 2010 - Evenimentul folk al anului

11 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Om Bun 2010 - Evenimentul folk al anului

Pe data de 7 martie, cu incepere de la ora 19.00, va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti "Gala Folk Om Bun 2010". Spectacolul este organizat, ca si anul trecut, de Asociatia Culturala Dracula si face parte din proiectul national "ARTA CONTRA DROG 2010", program care se desfasoara in parteneriat cu Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO) si Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor din Romania (ANCCSR).

Afisul spectacolului din acest an cuprinde nume de referinta pentru muzica folk din tara noastra: Alexandru Andries, Vladi Cnejevici, Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Mircea Florian, Ceata Melopoica, Ada Milea, Maria Gheorghiu, Daniel Iancu si Doru Stanculesu, iar maestru de ceremonii va fi cantautorul sighisorean Adrian Ivanitchi.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, TNB, Magazinul Muzica, retelele de magazine Diverta, Germanos, Vodafone sau Carrefour, librariile Humanitas si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, mytiket.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro, vandbilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod