Oldies But Fashionable - Expozitie de motociclete de la 1930 până azi

13 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Oldies But Fashionable - Expozitie de motociclete de la 1930 până azi
La Băneasa Shopping City se scrie a doua pagină de istorie pe două roţi: Expozitie de motociclete de la 1930 până azi.

În perioada 16 - 31 octombrie 2010, Băneasa Shopping City va fi gazda celei de-a doua ediţii a expoziţiei de motociclete clasice "O istorie pe două roţi", organizată în colaborare cu Asociaţia Motocicliştilor din România. Peste 30 de motociclete, aflate în circulaţie pe străzile din România începând cu anii ’30, vor fi expuse în Băneasa Shopping City.


Pentru că în modă, ca şi în alte domenii, curentul vintage-retro este foarte actual, era firesc ca Băneasa Shopping City, mallul de fashion al Bucurestiului să găzduiască această expoziţie. Mai mult decât atât, elemente din colecţiile de toamnă/iarnă ale brandurilor din Băneasa Schopping City care se potrivesc cu tematica expoziţiei vor fi prezentate în cadrul vernisajului expoziţiei de luni, 18 octombrie 2010 de la ora 18:00.


Exemplarele prezentate în cadrul expoziţiei "Oldies but fashionable" sunt primele modele de motociclete de serie (civile şi de război) din perioada antebelică, interbelică şi contemporană. Vizitatorii Băneasa Shooping City vor putea admira mărci cunocute produse în fostele ţările socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, dar şi motociclete produse de firmele Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph, din afara spaţiului socialist.


Tiberiu Troia, fost motociclist de performanţă şi multiplu campion în perioada 1978-1999 va prezenta în cadrul acestei expoziţii istoria şi evoluţia motociclismului în România alături de proprietarii motocicletelor expuse. Vom afla aşadar cât de fashionable erau ochelarii de tip google printre doamnele aventuroase ale Bucureştiului în anii ’60 sau cât de la modă era în perioada rock’n’roll a anilor ’80 să ai un iubit motociclist care sa te plimbe în viteză pe Calea Victoriei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod