Obiecte fetis ale lui Jackson, expuse la Londra

de Georgiana Dorobanțu, 27 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Obiecte fetis ale lui Jackson, expuse la Londra

O colectie de obiecte ce au apartinut "regelui muzicii pop" va fi expusa, incepand de maine, la O2 Arena din Londra, in sala in care cantaretul american ar fi trebuit sa sustina o serie de 50 de concerte incepand din 13 iulie, potrivit Mediafax.

De la celebra manusa alba cu paiete a cantaretului la celebrul sau automobil Rolls Royce, "Michael Jackson: expozitia oficiala" propune publicului peste 250 de obiecte ce provin din colectia privata a starului.

Expozitia acorda un loc de seama articolelor vestimentare, bijuteriilor, trofeelor, instrumentelor muzicale, accesoriilor purtate pe scena si obiectelor devenite reprezentative.

Mai multe obiecte provenind din ferma Neverland din California sunt de asemenea expuse, precum poarta acestei proprietati si automobilul Rolls Royce Phantom din 1967, in care megastarul obisnuia sa se plimbe prin Los Angeles impreuna cu actrita Elizabeth Taylor.

Fanii vor putea admira costumele pe care Michael Jackson urma sa le poarte in timpul concertelor din cadrul turneului "This Is It", printre care se numara mai multe jachete cu paiete, mocasinii lui preferati cu monograma "MJ" si costumele concepute pentru scenografia piesei "Thriller".

Aceasta expozitie va ramane deschisa pentru trei luni, urmand sa fie prezentata apoi in alte doua orase din afara Europei, ale caror nume nu au fost deocamdata dezvaluite.
Biletele costa 16,5 euro.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iris pe 1 Nov 2009, 22:43
    MJ!!!

    Plang si acum disparitia lui Michael si nu exagerez deloc spunand ca ceea ce urma sa mai vedem din partea lui intrecea orice limita a unui artist de pe aceasta planeta. Am 31 de ani si am sa mor si altul ca el nu am sa mai vad. Ma uitam la premiera din Los Angeles si cand ii vedeam pe toti cum spuneau cat de mult a insemnat MJ pt ei....... dar la inmormantare nu au venit nici un sfert din vedetele si artistii lu' peste prajit, in afara de Usher care m-a impresionat cu adevarat.Numai bine tuturor si ascultati-l pe MICHAEL in continuare ca sa ne dam seama ce am pierdut.!

    1
    0

  • doru pe 1 Nov 2009, 17:42
    m.jackson

    ceau...,SA NU IL UITATI nici.pe MICHAEL ca a meritat si merita toata muzica si tot dansul lui .Asa ca si el,nu se va mai naste in veci -ca dansator.numai bine va pupam.

    1
    0

  • silvana pe 1 Nov 2009, 14:57
    michael jackson nu a murit el este in inimile noastre

    nu inteleg de ce si-au batut atata joc de michael stiu de michael jackson de la 3 ani.atata rautate numai ca sa-l sece de bani erau gelosi.copiii sa nu creada ce se zice de rau de michael prin reviste pentru ca nu este vina lui ci al oamenilor rai care nu vroiau decat bani.michael nu a fost decat o jucarie pentru toti care il secau de bani si il badjocorau.eu am 13 ani si mi-ar fii placut sa mai am parte de michael inca o eternitate...poate ati auzit de asta sau cel putin ati vazut la sfarsitul ceremoniei de inmormantare...,,i'm alive and i'm here forever''[sunt in viata si sunt aici pentru totdeauna].sper cA NU CREDETI TOT CE SE SCRIE RAU despre el.SA NU IL PARASITI PE MICHAEL JACKSON NICIODATA SI SA FITI MEREU FANII LUI

    1
    0

  • andreea pe 30 Oct 2009, 21:49
    momento morii

    adio michael te amo

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod