Oana Zăvoranu vrea să-l bage pe Pepe la închisoare

Deși judecătorii au respins plângerea prin care artistul o acuza de furt, bruneta vrea să se răzbune. Ea vrea să-i deschidă două procese fostului soţ, pentru fals în declarații și pentru violarea corespondenței.

Pepe a acuzat-o pe Oana Zăvoranu că i-a furat 75.000 de euro și că i-a vandalizat casa, dar instanţa nu i-a dat dreptate. "S-a respins plângerea. La acest moment, legislația română nu permite o altă cale de atac, a declarat pentru ziarul Ring aviocatul Bogdan Cimbru.

În schimb, Oana Zăvoranu e decisă să se răzbune. Ea a scris pe Facebook că vrea să îl dea în judecată: "Avocaţii mei vor depune o plângere penală reală pentru denunţ calomnios, vizavi de toate prejudiciile aduse prin acuzaţiile nefondate împotriva mea şi care mi-au distrus sănătatea, cariera şi imaginea.

Voi repune pe rol dosarul în care acest Pascu ( Pepe n.r) îmi violează corespondenţa personală. Cioacă a făcut şase luni de puşcărie că i-a spart mailul Elodiei. Ştii cât de rău ai ajuns... mimezi fericirea când, de fapt, îţi vine să te iei singur la bătaie când vezi cu cine trăieşti şi ce viaţă ai... Şi cum trebuie să mimezi fericirea şi împlinirea zi de zi când tu ştii că eu ştiu câtă nefericire e în viaţa ta...", l-a avertizat ea pe Pepe.

"Procesele mele vor fi reale şi nu făcături ca ale tale.
Şi având în vedere antecedentele tale penale, adică ai cazier, 4 ani şi jumătate de puşcărie cu suspendare pentru că l-ai omorât în bătaie pe avocatul Andrei Condoianis, tu chiar eşti pasibil de puşcărie. Şi asta că prea mi-ai dorit-o mie mult! Şi ai grijă, că nu se ştie niciodată dacă puşcăria dorită mie nu vine către tine!"
, a încheiat Oana Zăvoranu.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod