Oana Zăvoranu, în dificultate: Vedeta poate pierde moştenirea mamei sale


Decesul Mărioarei Zăvoranu, survenit vineri dimineață la Spitalul Fundeni, a lăsat deschisă discuția despre averea femeii. Principalul moștenitor este, în cazul inexistenței unui testament, fiica sa, Oana Zăvoranu.

Există însă și câteva situații juridice legate de eventuala existență a unui act testamentar în care Oana Zăvoranu ar putea pierde dreptul de moştenire, chiar dacă este singurul urmaș legal al mamei sale, relatează Libertatea.

Oana e singurul meu moștenitor. Cui să rămână averea, dacă nu ei? Nu mi-am făcut testamentul, pentru că nu am avut timp, nu am avut cu cineMarioara Zăvoranu
Dacă Mărioara Zăvoranu a apucat să facă un testament, împărțirea bunurilor acesteia se va face conform voinței sale, specificată în documentul respectiv, indiferent dacă Oana va primi sau nu ceva din averea mamei sale.
"Însă, în situația în care Mărioara și-a făcut testamentul după declanșarea bolii, testamentul nu se va putea încheia decât în baza unui certificat medico-legal, a unei expertize medico-legale, din care să rezulte că femii nu îi erau afectate capacitățile mentale în momentul redactării documentului", a explicat pentru Libertatea Ionela Vasile, avocat.

Există însă și o altă variantă, prezentată de sursa citată, potrivit căreia Mărioara Zăvoranu nu și-ar fi făcut testamentul. În acest caz, toate bunurile mamei sale îi vor reveni Oanei, singurul moștenitor legal.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mirela Munteanu pe 17 Apr 2015, 21:33
    locuri de munca

    Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : dorumunteanu79@yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod