Oana Roman, cu fetița la spital: Vedeta e din nou revoltată

Fiica fostului premier Petre Roman a fost nevoită să meargă de urgenţă la spital cu fetiţa sa, Maria Isabela, în vârstă de un an. Contactul cu sistemul sanitar public a nemulţumit-o din nou.
La sfârşitul săptămânii trecute, micuța Maria Isabela s-a simţit foarte rău, iar Oana a decis să cheme ambulanța. "A fost un weekend agitat, pentru că Isabela nu s-a simţit bine. Am fost cu ea la spital. E a doua oară. Am chemat ambulanţa pentru Isabela. Ea s-a trezit din somn cu temperatură foarte mare şi a vomitat de două ori. Am sunat şi mi s-a spus că vin. După 30 de minute, am sunat din nou şi mi s-a spus că sunt pe drum. După 15 minute, am sunat din nou şi o doamnă mi-a spus că au foarte multe solicitări şi că să aştept.
Într-un final, l-am trimis pe Marius pe stradă să se uite după ambulanţă, însă nu venea nimic. Într-un final, m-au sunat de pe ambulanţă şi mi-au spus că ei au primit adresa cu nr. 2 şi eu stau la nr 39. 45 de minute temperatură pentru un copil înseamnă foarte mult. Eu ştiam de la mama că trebuia pusă în prosoape ude. Echipa a venit, o doamnă şi un domn, şi mi-au spus «OK, hai la spital». Nu au consultat-o, nu i-au făcut nimic. Am ajuns cu ea la Grigore Alexandrescu şi acolo a văzut-o un medic de gardă, dar până acolo se puteau întâmpla lucruri.
Eu sunt o persoană publică, care apelează la serviciile statului pentru că nu am atâţia bani. Concluzia după cele două episoade este să-i fac Isabelei o asigurare medicală privată. Are o formă severă de viroză, pe care o tratăm şi sperăm să-şi revină zilele astea"
, a povestit ea la Antena Stars.

Oana Roman a născut în luna februarie 2014, prin cezariană. Ulterior, ea a avut probleme de sănătate, suportând două intervenţii chirurgicale după ce operaţia s-a infectat.
La o lună după externare, ea şi-a botezat fiica şi s-a căsătorit cu Marius Elisei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod