Oana Roman a rămas singură cu fetița: Soțul ei a plecat din România

Oana și Marius s-au căsătorit în luna ianuarie, iar în vară au făcut cununia civilă și botezul fetiței. Nevoia de bani l-a forțat, însă, pe capul familiei să plece la muncă în străinătate


"El avea un job foarte bun când l-am cunoscut şi a renunţat la el pentru mine. Era un sprijin foarte bun pentru noi. A plecat să muncească pentru familia lui, în străinătate. Are o rudă cu un bussines bun, avea nevoie de cineva de încredere. Nu e la capătul lumii. E în Europa.

A făcut cel mai frumos gest pentru familia lui, plecând să muncească. E un gest de iubire. Pentru el e mai greu acolo, el e singur, eu sunt cu Isabela. El va veni acasă tocmai de Crăciun. Îi trimit poze cu Isabela, e foarte greu. Am fost terminată când a plecat. Isabela a preluat şi ea starea mea. A plâns foarte tare. M-am necăjit. A suferit alături de mine", a povestit fiica lui Petre Roman.

"Şi-a făcut singur bagajul. Asta ne-a unit mai mult, ne iubim mai mult acum", a mai spus ea.

Oana Roman (38 de ani) a mai spus că nu exclude varianta de a se muta în străinătate dacă ea nu găsește de lucru în România.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 6 Nov 2014, 18:36
    Ma consterneaza !

    Ma consterneaza ce comportare au ACUM, barbatii din RO! Mi-e teama sa mai deschid TV sau PC si ma rog la Dumnezeu:"Doamne, sa nu vad divorturi, tradarea carnii, accidente sau rapiri!" Oana, eu nu ma bucur; sincer spun ca m-a consternat atitudinea sotului tau! Oana, eu te cred ca a fost hotararea luata "de comun acord", dar incearca sa intelegi ca - daca au luat-o razna bosorogii - , ce sa mai astepti de la JUNI??? Deci, sa dea Domnul sa nu am dreptate, dar ia-ti o marja de rabdare si de acceptare si asteapta-te la orice! Sa stai linistita ca nu esti singura! Femeile care isi cresc singure copiii sunt peste tot, pe Planeta, iar in SUA, era problema de stat! Sa dea Domnul sa va trimita bani si sa tina legatura cu voi! Doamne, ajuta-le pe Oana si pe fetita ei!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod