Oana Lis anunță că a făcut întrerupere de sarcină: "Sunt terminată"

Gravidă în primul trimestru, soția lui Viorel Lis susține că a fost nevoită să facă avort.
Oana Lis a dat vestea pe pagina ei de Facebook. Ea susţine că avea o sarcină cu probleme şi că, la îndemnul medicilor, a făcut întrerupere de sarcină.

"Sunt la clinică, tocmai ce m-am trezit şi sunt singură în cameră, atât de singură! A trebuit la îndemnul doctorului să renunţ la sarcină, pentru că mi s-a descoperit o boală şi era o sarcină cu probleme. Sunt terminată. De ce mi se întâmplă tocmai mie toate nenorocirile din lume!?"
, a scris vedeta.

"Simt un gol imens şi vă scriu vouă pentru că unii mi-aţi fost aproape şi vă mulţumesc.
DAR, Eu, gata, Cred că închid şi facebookul, termin cu tot. Offf. Credeam că am şi eu dreptul la fericire şi acest copil mi-ar fi dat puterea de a merge mai departe. Dar nu, Nu şi Nu!"
, a mai scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis a declarat că era însărcinată în câteva luni şi că îşi dorea foarte mult acest copil. Viorel Lis nu şi-a dorit ca Oana să rămână însărcinată și chiar a declarat, acum câteva săptămâni, că nu el este tatăl, ci un amant de-al soţiei lui, Vali, notează ziarul Click!.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARUSIA pe 12 Dec 2014, 21:26
    OANA LIS

    DA MAI AI UTER?

    0
    0

  • Taraxacus pe 9 Dec 2014, 22:48
    Vedeta?

    De unde si pana unde Oana Lis vedeta? voi o faceti vedeta pt ca ii dati atentie... ba nu poate face copii ba face avort... chiar mi se falfaie de aceasta persoana, a facut avort fiindca a scuipat la coltul strazii...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod