Oana Cuzino s-a îmbogăţit după partajul cu fostul soţ

Vedeta Pro TV a câştigat procesul cu Yoav Stern şi rămâne propietara a 33 de hectare de teren pe care omul de afaceri le-a cumpărat pe numele ei.
Oana Cuzino (44 de ani) a depus cererea de divorţ în luna august a anului trecut. În septembrie, fostul ei soţ a înaintat în instanţă o cerere de partaj, însă acesta a fost respins de Tribunalul Bucureşti. Astfel, vedeta rămâne propietara a 33 de hectare de teren pe care omul de afaceri le-a cumpărat pe numele fostei soţii în urmă cu peste zece ani, anunţă Antena Stars.

La acea dată, cetăţenii străini nu aveau dreptul de a achiziţiona pământ în România. Tranzacţia a fost evaluată la momentul respectiv la 1,7 milioane de euro, dar după ce valoarea terenurilor a crescut cele 33 de hectare au ajuns să coste acum 8 milioane de euro.


Potrivit postului citat, avocaţii lui Stern ceruseră şi o decizie prin care Oana să nu poată vinde nici una dintre proprietăţile obţinute în timpul căsătoriei, însă aceeaşi magistraţi au respins cererea ca nefondată.

Averea omului de afaceri israelian nu este cunoscută exact, dar, potrivit zvonurilor, numai ceasurile deţinute de acesta ar valora un milion de euro, la care se adaugă vila în care au locuit cei doi (circa 3 milioane de euro) şi maşinile de lux, printre care se numără un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls -Royce), notează ziarul Click!.

Oana Cuzino şi Yoav Stern s-au despărţit după 12 ani de căsnicie.
Ei doi au o fetiţă, Naomi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 26 Sep 2015, 04:04
    Bineinteles

    De-aia l-a si luat de barbat: ca sa se-mbogateasca. Asa fac toate - poanta-i veche, doar prostu'-i nou. Doar miliardarii isi imagineaza ca pe ele le-ar interesa altceva decat (numai si numai) miliardele lor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod