O posibila lista a castigatorilor Oscar, pe internet

21 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
O posibila lista a castigatorilor Oscar, pe internet

Cu doua zile inaintea ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar, a aparut pe internet o lista in care se presupune ca sunt enumerati castigatorii, aflam de pe site-ul dailymail.co.uk.

Potrivit documentului aparut pe internet, Kate Winslet ar fi castigatoarea de anul acesta, urmand sa primeasca prima sa staueta pentru rolul din "The Reader", dupa cinci alte nominalizari esuate. De asemenea, in document apare drept castigator si regizorul britanic Danny Boyle, fiind rasplatit drept "Cel mai bun regizor" pentru filmul sau "Slumdog Millionaire".

Pe aceeasi lista, Mickey Rourke apare ca "Cel mai bun actor intr-un rol principal", Heath Ledger - "Cel mai bun actor intr-un rol secundar", iar "Slumdog Millionaire" este "Cel mai bun film".

Toate acestea sunt prezentate pe un document ce pare autentic, prezentand semnatura lui Sid Ganis, presedintele Academy of Motion Picture Arts and Sciences.
Organizatorii evenimentului sustin ca lista este un fals.

Leslie Unger, purtatorul de cuvant al Academiei de Film, a declarat ca voturile inca sunt numarate de catre PricewaterhouseCoopers. "Documentul respectiv este un fals. Exista numai doua persoane care vor cunoaste lista completa a castigatorilor inainte ca plicurile sa fie deschise in timpul ceremoniei", a adaugat aceasta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod