O femeie din Mexic este însărcinată cu nouă bebeluşi!

O femeie din Mexic e gravidă cu nouă bebeluşi, şase fete şi trei băieţi, a anunţat în noaptea de joi spre vineri postul de televiziune Televisa.

O femeie din Mexic e gravidă cu nouă bebeluşi, şase fete şi trei băieţi, a anunţat în noaptea de joi spre vineri postul de televiziune Televisa.

 

Femeia se numeşte Karla Vanessa Perez şi locuieşte în partea de nord-est a statului mexican Coahuila, care se învecinează cu statul american Texas. Femeia este internată într-un spital din Saltillo, principalul oraş din statul Coahuila.

 

Karla Vanessa Perez, a cărei vârstă nu a fost precizată, a urmat un tratament care a condus la apariţia acestei sarcini multiple.

 

Agenţia de presă mexicană Notimex, citată de Mediafax, a confirmat, la rândul ei, această sarcină specială şi a spus că Perez va naşte pe 20 mai.

 

"Este prea devreme pentru a mă gândi la numele bebeluşilor. Înainte de toate, sper ca totul să meargă bine", a declarat Karla Vanessa Perez.

 

Aducerea pe lume cu succes a nouă copii de către aceeaşi mamă, în aceeaşi zi, ar reprezenta una dintre cele mai spectaculoase naşteri multiple care s-au înregistrat vreodată, notează Mediafax.

 

În 2009, o femeie din California a născut octupleţi, atrăgând atenţia presei mondiale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Aprilie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yna pe 29 Apr 2012, 04:39
    revin

    Puteti citi aici despre aceasta stire ca a fost o mare minciuna , va dau linkul : doar sa traduceti pagina, ca e in franceza : http://fr.news.yahoo.com/la-mexicaine-attendait-neuf-b%C3%A9b%C3%A9s-dans-ses-r%C3%AAves-074545406.html

    1
    0

  • evamonica pe 28 Apr 2012, 18:39
    Saraca

    E greu sa cresti gemeni dar 9 copii. Daca stirea este adevarata macar sa o ajute cu cresterea lor ca nu cred ca vor face fata(, yna scrie ca stirea este falsa).

    2
    0

  • yna pe 28 Apr 2012, 14:42
    fals

    Se pare ca femeia respectiva era gravida.....IN VISELE EI.Tocmai ce am citit in alt editorial despre ce era vorba, de fapt. Nici macar nu era insarcinata, daramite sa aibe 9 bebei; poate doar ceva la cap, sau vroia sa fie cunoscuta.

    1
    0

  • july pe 27 Apr 2012, 15:44
    pai da

    pai da dar eu am gasit un site unde se spunea ca o indianca a nascut 11 copii http://www.click.ro/news/extern/Incredibil-femeie-India-nascut-deodata_0_1336066438.html

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod