O admiratoare credea că Shia LaBeouf e Albert Einstein. Starul a obţinut un ordin de restricţie

Apariția bizară a actorului american, la Festivalul de film de la Berlin


Site-ul TMZ.com, citat de Mediafax, scrie că femeia a pătruns ilegal de trei ori pe proprietatea starului, iar acesta a început să se teamă pentru siguranţa sa.

Graciela Nahle a fost arestată după cea de-a treia pătrundere ilegală pe proprietatea actorului. Ea a fost condamnată la 45 de zile de închisoare, dar a fost eliberată după doar patru zile.

Justiţia americană i-a ordonat să nu se apropie la o distanţă mai mică de 100 de iarzi (91,4 metri) de actorul american.

Shia LaBeouf, care a jucat recent în cele două părţi din "Nymphomaniac", de Lars von Trier, a ţinut prima pagină a ziarelor în februarie pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă.

În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Recent, Shia LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer, care va avea premiera în România pe 14 noiembrie.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod