NUTRACEUTICA & DIET FOOD – 14-16 aprile Pavilion C4 Romexpo

NUTRACEUTICA & DIET FOOD – universul suplimentelor alimentare si al alimentelor dietetice si functionale pe ultima suta de metri inainte de deschiderea oficiala!
Mancam in fiecare zi, deci zilnic grija si atentia noastra trebuie sa fie maxime in asigurarea tuturor componentilor nutrtitivi si functionali necesari starii de bine si echilibrului corporal.

La granita dintre aliment si tratament expozitia NUTRACEUTICA & DIET FOOD aduce in fata vizitatorilor si specialistilor  ultimele noutati in ceea ce priveste asigurarea sanatatii si vitalitatii prin alimentatia de zi cu zi.

- alimentele dietetice - fara gluten, fara lactoza, fara zahar,

- alimentele  functionale: cereale  cu aport de omega 3 care mentin sanatatea inimii, uleiuri de masline sau rapita care scad riscul de boala coronariana, paine integrala sau ovaz integral ce contribuie la mentinerea normala a glicemiei,

- suplimentele pentru cresterea imunitatii, buna functionare a metabolismului, functionarea normala si detoxifierea aparatului digestiv, ameliorarea tensiunii nervoase, cresterea capacitatii de memorare, a potentei sexuale, mentinerea vederii normale

Sunt cateva exemple de beneficii pe care alegerea in cunostinta de cauza a unui aliment functional, dietetic sau a unui supliment alimentar poate pur si simplu sa rezolve mici disconforturi sau mari probleme de sanatate.


Seminariile, demonstratiile si dezbaterile care au loc pe parcursul celor 3 zile expozitionale sunt menite pe de o parte in a trage un semnal de alarma asupra incidentei tot mai mari a intolerantelor alimentare si a carentelor de vitamine, minerale, absolut necesare unei dezvoltari echilibrate si armonioase, pe de alta parte in a informa, educa asupra utilizarii corecte a alimentelor si suplimentelor menite sa acopere aceste carente sau intolerante.
Subiectele trateaza

- intoleranta la gluten si la lactoza,

- suplimentele alimentare in tratarea bolilor degenerative,

- medicina integrativa si suplimentele alimentare,

- alimentatia diabeticului,

- detoxifierea  colonului,

dar si multe alte probleme de acuta actualitate.

Un capitol aparte il constituie cel dedicat carierei in nutritie, subiect dezvoltat vineri, 15 aprilie de catre profesori si formatori in nutritie si alimentatie pe de o parte, studenti si absolventi pe de alta parte si manageri de resurse umane din industriile targetate pe de o a treia parte.

Producatori, procesatori, distribuitori si importatori din domeniul nutritiei, suplimentelor alimentare, alimentelor functionale, bauturilor energizante, plantelor medicinale si fitoterapiei, cosmeticelor si ingrijirii corporale, va asteapta in perioada 14-16 aprilie in pavilionul C4 la Romexpo pentru prima editie a expo-evenimentului NUTRACEUTICA & DIET FOOD.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod