Nume mari in juriul Teacher's Film Festival

20 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Nume mari in juriul Teacher's Film Festival

Cea de-a treia editie Teacher's Film Festival si-a desemnat componenta juriului, in randul caruia se regasesc nume importante din lumea filmului si a showbusiness-ului. "Inca de la prima editie, ne-am obisnuit participatii cu un juriu format din personalitati de prima marime din spatiul cinematografic romanesc. Dorim astfel sa ne aratam recunostinta fata de munca de peste 4 luni a echipelor inscrise in competitie", declara Simona Vlad, Brand Manager Teacher's.

Criticul de film Irina Margareta Nistor este presedintele juriului din acest an, care ii reuneste si pe regizorul Marian Crisan, castigator Palme d'Or in 2008, Maia Morgenstern, realizatorul TV Mihaela Radulescu, creatoarea de moda Venera Arapu, actrita Dorotheea Petre, directorul de imagine Tudor Mircea, Sorin Tomescu (membru al Asociatiei pentru Drepturile de Autor), realizatorul TV si organizatorul DAKINO Dan Chisu, scenograful Dragos Buhagiar si Tania Filip, profesor universitar UNATC.

"Iata un juriu la fel de divers si sofisticat precum productiile participantilor, care anul trecut nu numai ca au dovedit o imaginatie debordanta si un umor pe masura, dar au si niste galerii de un entuziasm nebun, rafinate, care dovedesc fair-play pana la capat.
Cheers!" a declarat Irina-Margareta Nistor.

Odata cu desemnarea juriului, a inceput numaratoare inversa pentru finalistii Teacher's Film Festival 2008. Astfel, au mai ramas 21 de zile pana la etapa vizionarilor, moment in care filmele companiilor participante vor primi evaluarea juriului si 27 de zile pana la Gala de Premiere.

Categoriile pentru care participantii vor fi nominalizati sunt: Cel mai bun film, Cea mai buna regie, Cel mai bun actor intr-un rol principal, Cea mai buna actrita intr-un rol principal, Cel mai bun actor intr-un rol secundar, Cea mai buna actrita intr-un rol secundar, Cel mai bun scenariu original, Cea mai buna imagine, Cele mai bune efecte speciale, Cea mai buna coloana sonora, Cea mai buna scenografie, Cel mai bun decor, Cele mai bune costume, Premiu Special Teacher's si Premiul Presei.

Filmele inscrise vor fi disponibile marelui public spre vizionare pe site-ul www.teachersfilmfestival.ro, incepand cu data de 24 octombrie.
Pana atunci, pe website puteti urmari filmele inscrise la editiile precedente precum si declaratii ale presedintilor juriului din 2006 si 2007, actorul Florin Zamfirescu si regizorul Tudor Giurgiu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod