Noni Ene este Tadashi în filmul "Cei 6 Supereroi"

Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multă acţiune, care se va lansa din 23 ianuarie şi în format IMAX 3D, oferind o experienţă unică pentru întreaga familie.

Filmul care ne învaţă să lăsăm totul în urmă şi să trăim cu adevărat aduce în limba română o surpriză specială întrucât Noni Ene, care a lansat de curând piesa "Nu te puedo olvidar" ce a fost lider în clasamentele Spaniei şi Elveţiei îşi împrumută vocea lui Tadashi în noua producţie de la Disney ,pe care o va îndrăgi întreaga familie.

Noni creionează un personaj cu totul aparte în noul film de la Disney, Tadashi fiind promotorul acţiunii filmului cât şi a relaţiei dintre personaje.

Tadashi Hamada este pur şi simplu un tip de treabă. El a dezvoltat, construit şi programat un robot medical de ultima generaţie—un Asistent în ingrijirea sănătăţii, pe nume Baymax, care va ajuta probabil milioane de oameni din toată lumea. Dar rolul lui de frate mai mare este cel care îl face pe Tadashi cu adevărat special. Orice copil are nevoie de un tip ca Tadashi care să aiba grijă de el, iar Hiro ştie cât este de norocos să îl aibă în viaţa sa. Tadashi şi-a îndeplinit visul,acela de a crea un bine umanităţii, dar va fi nevoit să înţeleagă că lumea în care trăieşte abundă în invidie şi frică pentru talentul său în mecatronică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod