Noi detalii despre concertul Massive Attack

Facebook Twitter Comenteaza
Noi detalii despre concertul Massive Attack

In cadrul platformei de evenimente Beck'Sperience, grupul britanic Massive Attack va sustine primul concert din cariera la Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu ora 20:00, pe stadionului de atletism din cadrul Complexului Sportiv "Iolanda Balas Soter" (zona Arcul de Triumf). Intrarea in locatie se va face din strada Primo Nebiolo.

Martina Topley Bird va canta in deschiderea concertului pe care Massive Attack il vor sustine la Bucuresti. Martina Topley Bird si-a castigat faima atunci cand a inregistrat vocea pentru primul album Tricky, "Maxinquaie". Martina si Tricky si-au continuat colaborarea si pe urmatoarele albume, "Nearly God", "Pre-Millennium Tension" si "Angels with Dirty Faces".

In 2003 a aparut primul album solo al artistei britanice - "Quixotic". Albumul a fost vazut ca o mare realizare de catre critica si a fost nominalizat la premiile Mercury din acel an. Cel de al doilea album - "The Blue God" - a aparut in mai 2008 si din nou critica muzicala si publicul au apreciat muzica Martinei. Albumul este produs de Danger Mouse, membru in grupul Gnarls Barkley si compozitor al hit-ului "Crazy". Pentru promovarea albumului "The Blue God" au fost lansate pana acum 2 single-uri: "Carnies" si "Poison". Concertul din 2 august, in deschiderea show-ului Massive Attack, va fi primul pe care Martina Topley Bird il va sustine la Bucuresti.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod