Nicole Cherry interpretează coloana sonoră din noul serial animat, Miraculos: Buburuza şi Motan Noir, la Disney Channel România

Tânăra cântăreaţă Nicole Cherry interpretează piesa de pe coloana sonoră a noului serial Miraculos: Buburuza şi Motan Noir, care va avea premiera la Disney Channel România.
Videoclipul piesei va fi difuzat începând cu 10 februarie la Disney Channel şi va putea fi vizionat şi pe canalul de Youtube Disney Romania (https://youtu.be/hWqzT83NRDc).

Noul serial animat, Miraculos: Buburuza şi Motan Noir debutează pe 22 februarie, la 17:10, la Disney Channel, noi episoade urmând să fie difuzate în fiecare zi a săptămânii la aceeași oră.

Miraculos: Buburuza şi Motan Noir prezintă povestea lui Marinette şi a lui Adrien, doi puşti aflați în primii ani de liceu, a căror misiune este de a salva Parisul de akumas, creaturi diabolice care transformă oamenii obişnuiţi în personaje malefice! Cu ajutorul creaturilor lor magice, kwami, cei doi adolescenți se transformă în Buburuza şi Motanul Noir, doi super eroi care luptă împotriva răului şi care au parte de aventuri senzaționale pe străzile şi acoperișurile din Paris.
Nici unul dintre cei doi nu ştie adevărata identitate secretă a celuilalt.  Marinette nu ştie că aliatul său, Motan Noir este de fapt Adrien, un baiat pe care îl iubeşte în secret. Pe de altă parte, Adrien o tratează pe Marinette ca pe o amică.

“Imi place foarte mult de Marinette, am simțit că avem multe în comun de când i-am aflat povestea. Este foarte timida în viața de zi cu zi și în special când este față în față cu Noir. Dar când se transformă în Buburuza, devine foarte puternică și încrezătoare, la fel ca mine când sunt pe scenă, în timpul concertelor.”
a afirmat Nicole.

Miraculos: Buburuza şi Motan Noir este un serial japonez-francez-coreean produs şi animat de Zagtoon and Method Animation, în colaborare cu Teio Animation, SAMG Animation şi SK Broadband.

Link Youtube: https://youtu.be/hWqzT83NRDc
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Max pe 2 Iul 2016, 13:58
    episoade noi

    Miraculos Buburuza de episoade noi

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod