Nedumeriri de copil: Ce i-a spus fiica Andreei Marin mamei sale după ce s-a trezit

Vedeta a avut parte de o surpriză vineri dimineaţă. Imediat după ce s-a trezit, fetiţa ei, Violeta, care va împlini opt ani în acest an, a supus-o unui test: trei ghicitori. Andreea n-a nimerit răspunsurile.
Luată prin surprindere de acest test, Andreea n-a nimerit răspunsurile corecte. "Puiul meu de om, în această dimineață, cu ochișorii încă închiși și vocea somnoroasă: <<Mami, am 3 ghicitori, știi să răspunzi la ele?>>. Promit să încerc, zâmbind pe sub mustăți, căci nici nu s-a trezit, pare că vine cu ghicitorile dintr-un vis buclucaș. <<Mami, ce e mai bun pe lume?>>. <<Iubirea>>, zic. <<Nu, mami, Dumnezeu!>>. Fără replică.
<<Acum, ce aleargă mai iute pe lumea asta?>> Răspunsul vine tot de la ea, văzând că ezit: <<Nimic nu aleargă așa de iute că gândul.>> Ia te uită!. Nu apuc să mă minunez, că vine lovitură de grație:): <<Mami, acum să te văd: ce e mai gras pe lume?>>. Râd cu poftă, dau un răspuns, firește nepotrivit, cer curioasă răspunsul corect, ea coboară vioaie deodată din pat, se duce la bibliotecă, ia o carte și-mi citește: <<Am găsit, asta e, mami: Pământul să fie cel mai gras pe lumea asta, că el ne dă toate bunătățile pe cari li avem!, ai înțeles, mami?>>.
Am înțeles, să trăiți!"
, a povestit vedeta pe pagina sa de Facebook.

"Inspirația: <<Fata săracului cea isteață>>, de Petre Ispirescu, din lecturile ei pentru vacanță, cu care se pare că a adormit în gând:)... Bună dimineața! Prețuiește viața!"
, a explicat Andreea Marin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod