Naomi Campbell şi Kate Moss au pozat pentru o campanie contra cancerului mamar

Naomi și Kate, din nou în campania realizată de Ralph Lauren


Fotografiate de prietenul lor, Mario Testino, modelele au strălucit în fotografiile alb-negru, fiind îmbrăcate simplist, în pantaloni negri şi tricouri albe.

"Când am fost rugat să fotografiez feţele originale ale campaniei, pentru a marca aniversarea de 20 de ani a acesteia, nu am putut să zic nu. Din păcate, cu toţii am fost afectaţi de cancer la un moment dat în viaţă şi nu cred că există ceva mai rău decât să ştii că o femeie pe care o iubeşti are cancer mamar.

Din acest motiv, campania asta este foarte importantă", a comentat Mario Testino.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley.
La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceea, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue, notează Mediafax.

Kate Moss, devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea.
Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Vedeta britanică apare în mod constant în Topul 10 al celor mai bine fotomodele din lume, alcătuit în fiecare an de revista Forbes.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod