Delia s-a enervat pe Facebook: „Nu mi-am expus ecografia transvaginală”

Vedeta i-a dat un răspuns tăios unei persoane care a criticat-o pentru că a postat mai multe fotografii în care apărea în costum de baie.

Delia se distrează în insula Bali, împreună cu soțul și de sora ei, dar continuă să fie activă pe Facebook, unde le arată fanilor ei cât de bine se simte în vacanță.

Cum era de așteptat, mulți admiratori au copleșit-o cu laude și like-uri, însă alții au criticat-o pentru că s-a pozat în costum de baie. ”Iată un chip angelic de tânără femeie!!! Din păcate... era! Azi, mă uit și nu pot crede că te-ai transformat în cu totul altceva. Am scris despre asta. Chiar dacă stilul de exprimare artistică pe care-l promovezi reclamă mult <<dezbrăcăciunea>> și lipsa de pudoare, cred că există o limită a decenței, a gingășiei, a expunerii frumuseților feminine”, i-a reproșat cineva.

Iritată de acest mesaj aspru, Delia i-a dat imediat replica: "Poza e de azi;))) dragă domnule! Și cred că mă încurcați un pic... cu alte personaje. Se știe că iubesc hainele… deci le cumpar și le folosesc cu prisosință. Haine multe, domnul meu! Șoc! Ba chiar apar în ele și în clipuri! Am și un stilist care mă îmbracă... cu ce credeți?! Șoc!!! Cu haine!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod