Nail Expo - expozitie dedicata universului manichiurii-pedichiurii

20 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Nail Expo - expozitie dedicata universului manichiurii-pedichiurii

Pauza de pranz este dedicata deseori ingrijirii unghiilor: femeile si barbatii nu renunta nici pe timp de criza la manichiura, pedichiura, reconstructia unghiilor si ingrijirea mainilor si asta deoarece pe maini se vad primele semne ale batranetii, iar unghiile se pot transforma usor intr-o panza pe care oricine isi poate exprima personalitatea.    

Maini tinere sau maini batrane? Manichiura French sau nail art? Scurt sau lung? Patrat sau rotund? Rosu sau negru? Natural sau fals? Stelute sau scoici? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care o femeie trebuie sa gaseasca raspunsuri inainte de a se gasi fata in fata cu tehniciana ei de unghii preferata.


La toate aceste intrebari, dar si la multe altele, veti gasi raspunsul doar la Nail Expo – expozitie specializata de manichiura&pedichiura beauty&medicala, nailspa&nailart, unghii false.

Porta Communication lanseaza prima editie a expozitiei “NailExpo” dedicata in totalitate universului unghiilor. 

NAILEXPO
este o expozitie cu vanzare de produse profesionale pentru unghii, dedicata specialistilor din domeniul manichiurii-pedichiurii, dar si tuturor celor interesati de infrumusetarea si ingrijirea unghiilor, mainilor si picioarelor.

La Nail Expo ii puteti intalni pe cei mai buni tehnicieni ai domeniului, cele mai bune scoli si cursuri si veti vedea ce inseamna moda, creativitatea si tendintele in manichiura si pedichiura, nailspa, unghii false, pedichiura medicala si reflexologie podala.

Pentru a experimenta pe unghiile dvs puterea de seductie a unui design nail special creat pentru a deveni un accesoriu fashionable, tehnicienii de unghii va asteapta la standuri pe toata durata expozitiei cu demonstratii gratuite.      

Veti admira si aplauda show-urile de nailart in care unghiile femeii devin vedeta-principala: business woman, power-flower, funky, rock-star, diva.
Un show sclipitor de arta, fashion,  makeup (by Malu Wilz), hairstyle (by Revlon - Cristina Ciuca) si nail, gratie: General Beauty Supply, Magnetic, Diamond Nails, Essie, Cleo Nails, Axelle, CD Beauty System, Crystal Nails, s.a.

Informatii de culise:


  • Evenimentul se desfasoara intre 5-7 Decembrie 2009, la Palatul Copiilor, din Bucuresti.
  • Program: 10-18.00, Intrare Libera

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod