Muzica Vama Veche merge mai departe

14 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Muzica Vama Veche merge mai departe
Membrii fostei formatii Vama Veche, Traian Balanescu, Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Razvan Lupu si Liviu Manescu au ajuns la un acord cu privire la interpretarea de acum inainte a pieselor semnate Vama Veche.
 
Astfel, cele doua trupe infiintate in urma despartirii din 2006, Trupa Veche si Vama, vor interpeta in concertele lor cantecele Vama Veche.
 
Cele doua parti si-au recunoscut calitatea de coautori ai operelor Vama Veche si au convenit la reconciliere si la stingerea oricaror conflicte dintre ele.
 
Este un moment important atat pentru coautori, cat si pentru fanii care vor putea asculta in continuare piesele Vama Veche in oricare dintre cele doua formule.

De asemenea, cei cinci au hotarat ca, pana la sfarsitul anului, sa lanseze un DVD cu unul dintre recitalurile de top ale formatiei din perioada 1999 - 2006 si care va include cele mai importante cantece, materiale video si interviuri cu membrii trupei, plus o galerie multimedia si videoclipurile formatiei.

 
Marca Vama Veche va ramane in proprietatea membrilor fondatori ai formatiei Vama Veche: Traian Balanescu, Tudor Chirila si Liviu Manescu.
 
Tudor Chirila:
"Exista o replica in 'Once Upon a Time in America', filmul lui Sergio Leone si suna cam asa: - La un moment dat, in viata, iti raman doar amintirile.
Ma bucur ca am putut sa ajungem la o intelegere si la un acord pentru ca amintirile frumoase sa poata trai. si ma bucur ca vom putea canta din nou cantecele la care am muncit atat de mult alaturi de colegii din Vama Veche.
intr-un fel, alt fel, povestea merge mai departe. Pentru fiecare dintre noi...
"
 
Liviu Manescu:
"Vis, Speranta, Alchimie, Prietenie, Magie, Frumusete, Libertate, Putere, Egoism, Infatuare, Mandrie, Orbire, Uratenie, Dezbinare, Dusmanie, Ura, Sfarsit.
O istorie ca oricare alta.
Iertarea vindeca ranile si intelegand trecutul poti privi in viitor"

 
Traian Balanescu:
"Rezolvarile sunt binevenite intotdeauna. Pacat de noptile nedormite... cu toate ca povestea merge mai departe!"
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod