Muzica lui André Rieu, din nou în România, din 28 august în filmul „Nuntă în Toscana”

Comedia romantică „Nuntă în Toscana”, ce va avea premiera în cinematografele noastre pe 28 august 2015, readuce în prim-plan muzica lui André Rieu, urmând seriei de concerte susținute de artistul olandez la București.
Comedia romantică „Nuntă în Toscana”, ce va avea premiera în cinematografele noastre pe 28 august 2015, readuce în prim-plan muzica lui André Rieu, urmând seriei de concerte  susținute de  artistul olandez la București.

„Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus – împreună cu violonistul Frank Steijns - trei piese noi pentru coloana sonoră a filmului olandez „Nuntă în Toscana”:  este vorba despre „Tuscan Wedding Waltz", „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

André a declarat despre experiența lucrului la coloana sonoră și despre aceste noi piese: „Trăim încă multe amintiri de vis după ce am petrecut clipe de neuitat în Toscana, unde am înregistrat în localitatea Cortona.  Ideea unei ‚nunţi în Toscana’ a fost o sursă de inspirație pentru amândoi. Ne-am putut răsfăţa într-un stil italian delicios, pe notele  romanticului Vals Toscan de Nuntă (Tuscan Wedding Waltz) sau în exuberanta, radianta Tarantella.
Piesele se vor regăsi cu siguranţă pe viitorul meu album, ce va fi lansat în toată lumea”…

Acţiunea filmului este plasata în Toscana. Tânăra și frumoasa Sanne (Sophie van Oers) trăiește în Italia, unde - împreună cu părinții ei -  administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunți de vis.

Sanne organizează nunțile altora, deși căsătoria ei a eșuat: e divorțată și locuiește singură. La aniversarea celor treizeci de ani, Sanne îl întâlnește pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat specializat în divorțuri, care nu crede în dragoste. Vor primi încă o șansă în viață, sau vor continua doar să asiste la căsătoriile și divorțurile altora?

„Nuntă în Toscana”, distribuit în România de Taylor Projects

„Nuntă în Toscana” e distribuit în România de Taylor Projects, care a mai adus anul acesta în România „Amazonia” 3D.
Producția olandeză „Nuntă în Toscana”  a rulat timp de opt săptămâni în cinematografele din Olanda, surclasând la box office blockbustere hollywoodiene.  În săptămâna premierei, „Nuntă în Toscana”  a avut încasări mai mari decât „The Wolf of Wall Street, în a doua săptămână a surclasat „American Hustler”, iar în a treia „Monuments Men” și  „Lego Movie”, conform boxofficenl.net.
Astfel, în primele trei săptămâni, a fost No. 1 în box office-ul olandez. „Nuntă în Toscana”  a mai fost distribuit cu succes în Ungaria și Coreea de Sud, România fiind a cincea țară în care este adus filmul.

Concurs: Cu un bilet la film se poate câştiga un weekend în Toscana


Lansarea filmului „Nuntă în Toscana” vine în România cu un premiu de vis –  un weekend pentru doi chiar în Toscana.  Astfel, un bilet cumpărat la film în prima lună de la premieră, va aduce unui norocos câștigător, prin tragere la sorți, o excursie pentru două persoane chiar pe meleagurile din centrul Italiei, în luna octombrie.

Filmul va rula în majoritatea orașelor țării, distribuitorul intenționând să aducă „Nuntă în Toscana” atât în sălile multiplexurilor, cât și în rețeaua de cinematografe a RADEF.
Vom reveni cu detalii despre concurs.

Sinopsis extins
„Nunta în Toscana” o are în centrul filmului pe Sanne și petrecerea de nuntă pe care o organizează. La aceasta nuntă, Sanne se întâlnește cu cavalerul de onoare, Jeroen, iar spectatorul devine convins că cei doi se vor căsători la rândul lor; totusi, Jeroen, cu toate că este frumos și bogat, este și un adevărat ticălos: s-a culcat cu aproape toate femeile de la nuntă și este mândru că nu s-a atașat sufletește de niciuna.
Așadar, cum am putea crede că Sanne, o romantică incurabilă, s-ar putea îndrăgosti vreodată de el? Ce schimbare ar putea ea aduce unui bărbat dependent de sex, care evită orice relație sentimentală cu vreo femeie?
Chiar și atunci când Jeroen se logodește, inexplicabil, cu cineva, iar Sanne se logodește – la rândul ei -  cu un italian temperamental,  spectatorul încă se așteaptă și își dorește ca Jeroen și Sanne să revină la sentimente mai bune și să se căsătorească. Scenaristul nu pune prea mult pe jar așteptarea publicului. Dar oare cât timp vor rămâne cei doi împreună, dacă s-ar decide să formeze un cuplu?

Momentele romantice abundă în film, precum frișca de pe  torturile de nuntă, imaginile de basm și muzica lui André Rieu te fac să visezi, iar perspectiva ca un cuplu de spectatori români chiar să ajungă în Toscana, cu un bilet la film, fac din această producție o premieră mult-așteptată.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/taylorprojectsromania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod