MTV difuzeaza "Los Premios Latinoamerica 2008"!

20 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
MTV difuzeaza

Sambata, 22 noiembrie, de la ora 22.00, vor fi difuzate premiile MTV Latinoamerica 2008 din Guadalajara, unde Juanes si Tokio Hotel au fost rasplatiti cu cate 4 trofee. Artistii invitati sa urce pe scena MTV din Mexic au fost: Metallica, Katy Perry, care a plonjat intr-un tort urias in timpul recitalului, Tokio Hotel, Juanes, Calle 13, Cafe Tacuba, Julieta Venegas, Belanova, Ximena Sarinana si trupa Paramore.

Alaturi de favoritii galei din Mexic, trupa U2 a castigat premiul pentru "Cel Mai Bun Musical", pentru pelicula "U23D". Filmul prezinta povestea turneului incendiar "Vertigo" pe care trupa lui Bono l-a sustinut in America de Sud. Pe lista VIP a Galei Premiilor MTV din Mexic s-a aflat si vedeta Playboy Tila Tequila, protagonista show-ului difuzat la MTV, "A Shot At Love With Tila Tequila".

Anul acesta, "Los Premios MTV Latinoamerica" au avut loc pe 16 octombrie, la Auditorio Telmex, in Guadalajara. Printre castigatori s-au numarat si Jonas Brothers, 30 Seconds To Mars, Miranda, Kudai- vocea celui mai nou show MTV America Latina, Cafe Tacuba, Soda Stereo, Infierno 18, Guitar Hero si trupa Belanova, care au fost invitati sa participe la varianta in spaniola a soundtrack-ului "High School Musical". 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod