MTV a stabilit artistii romani nominalizati la Europe Music Awards 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Dupa ce anul trecut Andreea Banica a fost desemnata castigatoarea categoriei Best Romanian Act, anul acesta, pe 6 noiembrie, la Liverpool se vor "lupta in voturi" Andra, Crazy Loop, Morandi, Smiley si Tom Boxer alaturi de Fly Project si Anca Parghel.

Mai mult, castigatorul Best Romanian Act va intra intr-o noua competitie pentru categoria "Europe’s Favorite", avand ocazia sa concureze cu ceilalti castigatori regionali pentru voturile telespectatorilor MTV. Astfel, Andra, Crazy Loop, Morandi, Smiley sau Tom Boxer, Anca Parghel si Fly Project pot fi marii invingatori ai Europei, urcand pe 6 noiembrie, live, pe scena MTV de la Liverpool pentru a-si primi premiul de la o vedeta internationala.
Fanii artistilor romani nominalizati la EMA 2008 trebuie sa acceseze site-ul www.ema.mtv.ro, pana pe 19 octombrie, si sa-si voteze preferatul, pentru a stabili castigatorul trofeului de anul acesta.

Artistii au dat primele declaratii despre nominalizarea MTV:

Andra: "Nu este pentru prima oara cand sunt nominalizata la MTV Europe Music Awards, la categoria 'Best Romanian Act', iar asta nu poate decat sa imi reconfirme faptul ca muzica mea este apreciata si iubita. Sunt bucuroasa si magulita in acelasi timp ca publicul ma considera unul dintre artistii reprezentativi pentru Romania si vreau sa le multumesc pentru asta."

Smiley: "Ma bucur foarte mult ca am fost nominalizat la Premiile MTV chiar in anul de debut al carierei solo.
Si, recunosc, mi-ar placea sa vizitez Liverpool."

Crazy Loop: "Am aflat de nominalizare, atat de la MTV, cat si de la fanii care au organizat o intreaga campanie de votare pe forumul meu. Vestea nu poate decat sa ma bucure."

Tom Boxer: "Cand eram mai mic ma uitam la EMA cu o punga de pufuleti in mana si imi imaginam cum ar fi sa fiu acolo... era ca o poveste. Acum a devenit realitate... dar de fapt... ce e realitatea ? Tot un vis nu? Multumesc MTV si prin voi tuturor fanilor Brasil, Peace!"

Morandi: "Suntem extrem de incantati ca si anul acesta ne numaram printre cei propusi de MTV Romania la premiile EMA 2008 Liverpool.
Aceasta nominalizare vine dupa un an in care am lansat un nou album, N3XT, cel mai de succes de pana acum, care a reusit sa treaba de granitele tarii si suntem increzatori in sansele noastre. Ceilalti concurenti sunt nume importante ale muzicii din Romania si ne onoreaza cu atat mai mult aceasta nominalizare. Avem incredere ca fanii ne vor sustine asa cum au facut-o si pana acum."

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod