MR. & MS. se pregatesc de filmarea primului videoclip

Facebook Twitter Comenteaza
MR. & MS. se pregatesc de filmarea primului videoclip

Iata ca la nici 2 saptamani de la semnarea contractului de productie cu casa de discuri "Universal Music Romania", MR. & MS. se pregatesc pentru filmarea videoclipului pentru primul lor single, "Love Is Not A Reason To Cry".

MR. & MS. este format din Radu Sirbu (ex O-Zone) si Ana Sirbu, sotia sa. Ana s-a lasat cu greu convinsa de Radu sa se implice in acest proiect, insa se pare ca insistentele lui nu au fost in zadar, reusind pana la urma sa o convinga sa intre in studio si sa isi incerce vocea pentru piesa ce a devenit primul lor single. Vazand cat de bine li potrivesc timbrele vocale, cei doi au decis sa se implice impreuna in noul proiect muzical la care lucra Radu.

"Ideea proiectului MR.
& MS. a aparut odata cu piesa 'Love Is Not a Reason to Cry'", povesteste Radu. "Aveam nevoie de o voce feminina perfect compatibila cu vocea mea. Facusem o lista de fete pentru acest featuring, dar nu eram prea incantat de nici una. Stiam ca Ana canta, dar de multe ori cand o rugam sa cante ceva pentru mine gasea motiv sa nu o faca. Atunci i-am spus ca, daca nu gasesc vocea perfecta pe care o caut, o sa renunt la piesa. A fost o strategie buna, pentru ca stiam ca ei ii place piesa foarte mult si nu m-ar fi lasat sa renunt asa usor. Nu a fost simplu sa o conving, dar intr-un final am reusit."

Videoclipul pentru aceasta piesa a fost filmat vineri, 23 mai.
Pentru filmari s-au folosit doua locatii: o vila din localitatea Corbeanca si Strada Londra din cadrul studiourilor Castel Film (localitatea Ciolpani).

Lucrul la scenariu i-a implicat atat pe Radu si Ana, cat si intreaga echipa de productie a videoclipului formata din: Iulian Moga (regizor), Andrei Butica (director imagine), Cristina Barbu (scenograf), Milanovic Vlastimir (producator).

Radu si Ana intruchipeaza un cuplu ce se cearta intr-o seara ce ar fi trebuit sa fie romantica; Radu pleaca suparat si ajunge la studioul sau de repetitii, unde incepe sa cante cu trupa sa, timp in care Ana ramane acasa si devine din ce in ce mai nervoasa, ajungand sa distruga fotografiile si amintirile legate de cei doi.
In timp ce canta, Radu isi aminteste de toate clipele frumoase petrecute alaturi de ea si se decide sa plece spre casa, simtind ca acolo ceva nu este in regula. Intr-adevar, o gaseste pe Ana cu pumnul plin de pastile, ajungand insa inainte sa se intample o tragedie. Cei doi au parte de o impacare pasionala, moment ce ni-l dezvaluie pe Radu asa cum nu l-am mai vazut in niciun videoclip pana acum.

Pentru ca totul sa iasa perfect, Ana si Radu si-au dorit ca, pe langa echipa de productie aleasa cu mare grija, sa aiba alaturi si o echipa de styling renumita, care sa contribuie la realizarea unui videoclip care sa se ridice la standardele proiectul demarat de cei doi.

De machiaj va fi responsabila Miki Puran, unul dintre cei mai renumiti si apreciati stilisti din Romania, iar de coafurile celor ce vor fi prezenti in acest videoclip se va ocupa Bogdan Mirica.

Pentru ca Ana are studii in design vestimentar, ea s-a ocupat personal de tinutele celor ce vor participa la filmari, majoritatea fiind create sau accesorizate de catre ea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod