Monica Davidescu și Aurelian Temișan, o nouă înfrângere în războiul cu banca

Cei doi actori nu reuşesc să scape de povara creditului în franci elveţieni, contractat în 2009. Recent, ei au pierdut încă un proces cu banca la care s-au împrumutat.
După "explozia" cursului francului elveţian, cuplul a încercat să obţină în instanţă reducerea ratelor unui credit pe care l-au luat în 2009 pentru a-şi construi o casă. În documentele pe care le-au depus la judecătorie, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan invocau clauze abuzive în contractul de credit. La sfârşitul lunii martie însă, cei doi nu şi-au completat cererea de chemare în judecată, aşa cum le-au cerut judecătorii, astfel că dosarul a fost închis.
Nici la reexaminare n-au avut succes, aşa că războiul cu banca părea încheiat, relatează Libertatea.

Monica şi Aurelian nu au renunţat la lupta lor, iar pe 6 aprilie ei au deschis un alt proces pe tema contractului de credit. Din păcate pentru ei, şi această tentativă a eşuat: instanţa le-a respins din nou cererea de chemare în judecată, din cauza neîndeplinirii obligaţiilor impuse de judecători în timpul procedurilor de verificare a actelor depuse pe rolul instanţei.

Întrucât au deschis un nou proces, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan au dreptul să solicite reexaminarea acestei sentinţe, scrie Libertatea.
Actualmente, Temişan este plecat la Moscova pentru un turneu de fotbal al artiştilor, iar Monica Davidescu a spus pentru ziarul citat că nu se pricepe la chestiuni juridice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod