Modiwo = MOzaic DIversity of the WOrld, 28 martie, club Puzzle

Originala, creativa, diferita. Trupa Modiwo se indreapta spre Bucuresti. Vineri, 28 martie va sustine primul concert in fata publicului din Capitala, in club Puzzle (Calea Victoriei nr. 155).
Desi pare la inceput de drum, membrii trupei Modiwo au o vasta experienta scenica si muzicala. Initial au creat trupa OM, cu care au participat la Global Battle of the Bands Romania (finalisti), au cantat la festivalul Gustar – Chisinau, la Fan Fest – Rosia Montana, la Japan-Play, Namaste India, Reclaim the Fields, EcoART, Fest, Festivalul international Jamboreea (roJAM), TEDx Cluj-Napoca etc.

Cu Modiwo au cantat la la TIMAF, Peninsula, Zilele Clujului si au initiat proiectul Fruit Fusion, adica un turneu in Cluj Napoca, Oradea si Baia Mare, avand ca „bilet de intrare” un kilogram de fructe.
In felul acesta au strans peste 800 de kilograme de fructe pe care le-au donat la casele de copii si batrani din zona.  

Chiar daca sunt foarte tineri, membrii Modiwo au deja experiente interesante de viata. Oxana - voce si clape - si-a dat seama ca doar muzica ii poate exprima cu acuratete sentimentele, dar nu s-a putut decide ce instrument ii place mai mult, asa ca stie sa cante la pian, tobe si chitara. Adi - backing vocals, percutie (djembe, doumbeck, udu drum, wave drum etc), didgeridoo, dramba – a invatat sa simta muzica de la un african pe care l-a intalnit pe strazile din New York si care i-a pus pentru prima data djembele in brate.
Reni - flaut, caval, shakuhachi, kazoo, dramba, backing vocals – a scos primele sunete articulate cantand, nu a putut sa intre in lumea civilizata vorbind. Tudor este un basist autodidact, care a renuntat la pozitia de solist vocal intr-o alta trupa pentru a canta cu Modiwo. Pentru Cristi, pulsul vietii se simte cel mai bine la tobe.

Muzica lor incearca sa darame granite, pentru ca asa vor sa traiasca, intr-o lume libera de prejudecati si limitari. Modiwo vrea sa exprime libertatea de a trai, de a simti, de a te exprima ca fiinta fara a tine cont de bariere.


Trupa clujeana ii invita pe toti cei care simt la fel la primul lor concert in Bucuresti, pe 28 martie, in club Puzzle.

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod