Miryam va canta alaturi de Ovidiu Anton pe scena Eurovision la Stockholm (Suedia)!

Despre Miryam se stie deja ca este o cantareata romanca, de origine araba, care provine din cea mai bogata si cunoscuta familie din Palestina!
Ea nu este deloc straina de Eurovision si face parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, iar cu Ovidiu se cunoaste de 8 ani. De fapt, Miryam este si cea care il va insoti pe acesta la Stockholm (Suedia), pentru a urca alaturi de el pe scena de la Eurovision.
 
“Am vazut  ca in ultima saptamana apar in presa niste articole care ma “scot” doar bomba sexy si atat! Imi doresc ca lumea sa stie ca pe langa calitatile fizice, fara modestie, am si calitati vocale, chiar foarte bune, putand sa demonstrez acest lucru oriunde si oricand  si ca eu fac parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, in acest proiect frumos, Eurovision.
Ar fi trebuit sa urc pe scena alaturi de el si la Baia Mare, in finala din Romania, dar pentru ca aveam de ceva timp trei spectacole stabilite in acea zi, l-am anuntat ca nu pot sa-i fiu alaturi, pentru ca nu puteam sa anulez 3 contracte semnate. Cu alte cuvinte, nu am inlocuit pe nimeni in echipa lui.  Daca mergem impreuna la Eurovisionul de la Stockholm este firesc si asa trebuia sa fie!  De altfel, este pentru a doua oara cand il insotesc pe Ovidiu Anton la Eurovision, dupa succesul de anul trecut cu piesa “Still alive!”- locul 3 in Selectia Nationala 2015
“, spune Miryam.
 
Miryam a incercat sa participe ca artist la Eurovision, chiar anul acesta cu o piesa compusa de doi compozitori din Suedia, insa melodia ei nu a fost aleasa in cele 12 piese cele mai bune care au mers mai  departe in concurs.
 
In plus, artista are o vasta experienta muzicala.
A dat lovitura in Japonia si Coreea cu piesa “Bounce”, apoi a revenit in forta in  atentia fanilor cu doua single-uri de succes: “Don’t Stop” si “Prada”, piese semnate sub egida  Sprint Music.  Acum opt ani de zile, Miryam si-ar fi dorit sa se stabileasca in America,  acolo unde a si avut un turneu prelungit prin toate orasele mari si s-a simtit extraordinar de bine.
 
Solista a terminat Liceul de Arta, cu specializare  vioara, dar si Conservatorul la vioara si canto- jazz. In prezent, Miryam isi perfectioneaza tehnica vocala cu ajutorul doamnei terapeut Gabriela Dutescu.
Cat timp a stat in America, artista a luat lectii de canto de la una dintre cele mai bune profesoare de acolo.

Miryam  Anabtawi (acum Radulescu, dupa sot) s-a nascut in Romania, dar  are stranse legaturi cu tarile arabe.  Tatal sau biologic a fost palestinian, iar tatal de-al doilea este sirian. Astfel, cantareata a aflat de ceva timp ca familia ei din Palestina este una dintre cele mai bogate. Anabtawi Group este una dintre cele mai cunoscute companii din tarile arabe, iar cantareata ar putea primi o mostenire consistenta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod