Mirela Stelea, show de modă la Dubai Fashion Week

31 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mirela Stelea, show de modă la Dubai Fashion Week
Mirela Stelea, singurul designer român invitat la Dubai Fashion Week,  le-a oferit iubitorilor modei din Orientul Mijlociu un show plin de culoare, feminitate si rafinament.

Mirela Stelea a prezentat la Dubai Fashion Week noua sa colecţie de salopete, „Loose”, lansată oficial la începutul lunii octombrie. Douăzeci de modele locale şi internaţionale au îmbrăcat salopetele din jerse cu fir metalic sau din mătase naturală, defilând pe catwalk printre globuri de oglinzi disco, pe ritmurile antrenante ale unor piese de club.

Ca o premieră pentru prezentarea oricărui alt designer român, pentru show-ul Mirelei Stelea s-a folosit un ecran imens, de 10 metri înălţime şi 30 de metri lungime, pe care a fost proiectată sigla designerului, precum şi o grafică multicoloră, în ton cu piesele vestimentare prezentate.
Salopetele, marca Mirela Stelea, au fost apreciate de criticii de modă şi buyerii invitaţi în Arena Dubai World Trade Center, precum şi de presa locală.

Gulf News, cel mai important ziar din Dubai, a descris colecţia designerului român ca „perfectă pentru o seară elegantă şi, de ce nu, pentru club”. „Tot timpul am primit complimente atunci când am purtat salopete. Sunt ideale pentru orice siluetă, atât cele din jerse, cât şi cele din mătase naturală putând ascunde orice defect”, a declarat Mirela pentru Gulf News.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod