Mirela Stelea, Premiu de Excelenţă pentru “Cel mai bun debut în modă”

Mirela Stelea a primit Premiul de Excelenţă pentru Cel mai bun debut în modă la Gala Eva.ro 10 ani. În cadrul unui eveniment fastuos, desfăşurat la Palatul Ghika, unde au participat peste 250 de invitaţi, Mirela Stelea a prezentat în premieră noua ei colecţie de salopete Loose cu care, de altfel, participă în această săptămâna şi la Dubai Fashion Week.
Mirela Stelea a primit Premiul de Excelenţă pentru Cel mai bun debut în modă la Gala Eva.ro 10 ani.

În cadrul unui eveniment fastuos, desfăşurat la Palatul Ghika, unde au participat peste 250 de invitaţi, Mirela Stelea a prezentat în premieră noua ei colecţie de salopete Loose cu care, de altfel, participă în această săptămâna şi la Dubai Fashion Week.


Piesele vestimentare, realizate din jerse sau din mătase naturală au fost aplaudate la scenă deschisă, după ce modelele MRA au defilat, preţ de 10 minute, pe acordurile unor piese muzicale retro.


Mirela Stelea a primit, în cadrul evenimentului două distincţii: a fost numită ambasadoare Eva.ro, petru meritele în promovarea feminităţii în modă, şi a primit Premiul de Excelenţă pentru debut în fashion, graţie impactului celor două colecţii pe care le-a lansat în ultimele luni: prima colecţie de Cruise din România, Unforgettable, şi Loose, prima colecţie integrală de salopete.

Mirela Stelea a plecat, imediat după fastuoasa gală, direct în Dubai, unde va avea joi, 20 octombrie, prima prezentare a unui designer român la celebrul eveniment din Orientul Mijlociu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod