Mirela Stelea, o croazieră pe Marea Neagră, cadou de la soțul ei

Mirela Stelea a avut privilegiul de a petrece câteva zile într-o croazieră-boutique pe Marea Neagră, cel mai nou trend în domeniul turistic, vacanța fiind un cadou primit de la soțul ei, Bogdan Stelea.
 
Designerul s-a îmbarcat pe vasul de lux Azamara, alături de o prietenă, unde a petrecut câteva zile relaxându-se, bucurându-se de toate facilitățile de la bord, dar și vizitând Odessa și Istanbul. 

Frumoasa creatoare de modă a protitat de zilele petrecute la bord pentru a se delecta cu cele mai rafinate preparate culinare din restaurantele de lux de la bord, a testat vinuri vechi de patru secole, a făcut spa într-un centru de profil care folosește produse cosmetice preferate de membrii Casei Regale Britanice și chiar a jucat la cazinou unde a avut norocul să câștige 1500 de dolari. 
 
Experiența de pe croazieră a fost cu atât mai inedită cu cât vasul Azamara este cunoscut în toată lumea ca fiind unul din cele mai exclusiviste. Mai exact, având dimensiuni mai mici, numărul de angajați este egal cu cel al turiștilor, astfel că atenția pentru fiecare călător este semnificativă. 

Mirela a locuit într-un apartament de lux, cu un balcon imens, dotat precum un hotel de cinci stele și a avut la dispozitie propriul majordom. “Este pentru a doua oară când călătoresc pe un vas de croazieră. Prima dată acum fost anul trecut în Emiratele Arabe Unite. Atunci am realizat pe vas și o ședintă foto pentru colecția mea Cruise. De data aceasta, călătoria a fost doar pentru relaxare. A fost un vas mai mic, dar mult mai cochet. Amazara este pentru cine își dorește liniște și intimitate. Vremea nu mi-a permis să fac plajă, însă m-am bucurat de toate facilitățile de pe vas. Am fost la restaurante superbe, am citit mult în biblioteca centrală a vasului, am jucat la cazinou, am fost la spectacole tip cabaret și mi-am încărcat bateria la spa. A fost superb!”, povestește Mirela Stelea. 
 
 
 

Bogdan Stelea nu a însoțit-o în croazieră, deoarece a trebuit să fie prezent la mai multe întâlniri de afaceri peste hotare. Cei doi au însă de gând să meargă într-o croazieră pe Marea Nordului, vara aceasta, pe Royal Caribbean - Vision of the Seas, pentru a vizita și Copenhaga, Tallin, Sankt Petersburg și Stockholm. 

1 din 9

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod