Minunile Dream team-ului

Facebook Twitter Comenteaza
Minunile Dream team-ului

In editia de sambata a show-ului "Dream team", de la Romantica, ai ocazia sa vezi ca intoarcerea in timp este posibila.  Cristina Turnagiu (consilier de imagine), Anca Radulescu (make up artist), Massimiliano (hair stilist) si Irina Petrea  (personal coach) vor arata cum te poti intoarce in timp cu cel putin 10 ani.

Violeta Tiganescu a apelat la specialistii Dream Team pentru a realiza aceasta performanta. Ea a trecut printr-o serie de  operatii de intinerire a fetei si acum arata si se simte mai bine ca niciodata.

"Dream Team mi-a schimbat viata, ma  simt mai frumoasa si am mai multa incredere in mine. Am intinerit  cu 10 ani! Multumesc  Dream Team!", a declarat plina de entuziasm Violeta.

Dream Team-ul ofera o transformare totala femeilor care apeleaza la emisiune, pornind de la prezent, imbunatatind stilul  (incluzand aici vestimentatia si look-ul) si culminand cu atitudinea pe care ar trebui sa o aiba in viata. Pentru o anumita  perioada (timp in care invitata dream team-ului este izolata de familie si prieteni- asigurandu-ne astfel de impactul  schimbarilor) «subiectul» va trece prin etapele unei transformari definitive ce ii va imbunatati viata, dar si perceptia  despre propria persoana. Momentul culminant al emisiunii este cel al reintalnirii cu cei dragi- fie ca este vorba de familie  sau de prieteni- evenimentul de regasire va fi o surpriza pentru toti cei apropiati!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • katinka pe 26 Ian 2009, 09:49
    doresc detalii

    Este o emisiune de calitate.Cum se poate participa la emisiune?

    0
    0

  • carmen pe 16 Dec 2008, 19:53
    cum asi asi putea participa si eu la emisiune?

    asi dori sa particip si eu la aceasta emisiune. cum asi putea lua legatura cu dumneavoastra? cum asi putea fii aleasa?

    0
    0

  • Miki`grl pe 15 Dec 2008, 11:54
    Doresc detalii

    Buna ziua am o intrebare daca doresc sa fac o transformare acasa ce pot face pt a nu mai apela la d`voastra?Adika acasa se poate face o mika transformare?Ce sfaturi ne dati ?

    0
    0

  • Bucur Irina pe 20 Nov 2008, 15:38
    vrea sa particip la aceasta emisiune

    cum as putea fi aleasa ?

    0
    0

  • canalas georgeta pe 23 Oct 2008, 10:47
    uimire

    Am ramas surprisa placut,cand am vazut ca o echipa de profesionosti au reusit sa faca,,minuni,,.Imi place spiritul si implicarea celor 4 de a duce la bun sfarsit ceea ce si-au propus cu asemenea rezultate pe cineva care este departe de lumea ,,vedetelor,, Felicitari pentru toti, Georgeta

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod