Milla Jovovich va naşte o fetiţă

Actrița a povestit cum a ales numele fetiței, împreună cu soțul ei


Milla Jovovich şi Paul Anderson s-au întâlnit în 2002, pe platourile de filmare ale peliculei "Resident Evil" şi s-au logodit un an mai târziu. După o scurtă perioadă de separare, cuplul a avut primul copil, în 2007, iar, în 2009, Jovovich şi Anderson s-au căsătorit, notează Mediafax.

Eram îngrijorată de faptul că ar putea fi un băiat, mă gândeam ce o să păţeascăMilla Jovovich
De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum "Al cincilea element" şi cele din franciza "Resident Evil", regizate de soţul ei.
Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice recente se numără lungmetrajul "Stone", în care a jucat împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

Paul W.
S. Anderson, în vârstă de 49 de ani, este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumpărăturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" şi "Cursa mortală/ Death Race", cu Jason Statham în rolul principal.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod