Milla Jovovich a furat dintr-un hotel

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2012
Actriţa a mărturisit că a furat dintr-un hotel din Londra, explicând acest gest prin faptul că obişnuia să se vadă ca o "fată rea" în tinereţe.

Actriţa a mărturisit că a furat dintr-un hotel din Londra, explicând acest gest prin faptul că obişnuia să se vadă ca o "fată rea" în tinereţe.

Milla Jovovich a furat un set de ceai aproape întreg dintr-un hotel din Londra, însă crede că acesta s-a spart pentru că şi l-a însuşit într-un astfel de mod, informează tabloidul The Sun, citat de Mediafax.

Starul seriei "Resident Evil" - care are o fiică, Ever, în vârstă de patru ani, cu soţul său regizorul Paul W.

S. Anderson - a făcut mai multe vizite la hotelul Lanesborough din Londra, împreună cu un prieten, pentru a-şi însuşi piesele setului de ceai, însă recunoaşte că acestea - patru ceşti cu farfurioarele lor, un bol de zahăr şi unul pentru lapte - nu mai sunt într-o stare foarte bună.

Actriţa regretă că nu a putut fura şi ceainicul.

"S-a întâmplat în rânduri diferite.
Dar, pentru că le-am furat, s-au spart"
, a spus Milla, care a adăugat că obişnuia să se vadă ca o "fată rea" şi intra în multe încurcături când era tânără.

De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum "Al cincilea element" şi cele din franciza "Resident Evil", notează Mediafax.

 

Foto: AFP / Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod