Milla Jovovich a furat dintr-un hotel

Actriţa a mărturisit că a furat dintr-un hotel din Londra, explicând acest gest prin faptul că obişnuia să se vadă ca o "fată rea" în tinereţe.

Actriţa a mărturisit că a furat dintr-un hotel din Londra, explicând acest gest prin faptul că obişnuia să se vadă ca o "fată rea" în tinereţe.

Milla Jovovich a furat un set de ceai aproape întreg dintr-un hotel din Londra, însă crede că acesta s-a spart pentru că şi l-a însuşit într-un astfel de mod, informează tabloidul The Sun, citat de Mediafax.

Starul seriei "Resident Evil" - care are o fiică, Ever, în vârstă de patru ani, cu soţul său regizorul Paul W.

S. Anderson - a făcut mai multe vizite la hotelul Lanesborough din Londra, împreună cu un prieten, pentru a-şi însuşi piesele setului de ceai, însă recunoaşte că acestea - patru ceşti cu farfurioarele lor, un bol de zahăr şi unul pentru lapte - nu mai sunt într-o stare foarte bună.

Actriţa regretă că nu a putut fura şi ceainicul.

"S-a întâmplat în rânduri diferite. Dar, pentru că le-am furat, s-au spart", a spus Milla, care a adăugat că obişnuia să se vadă ca o "fată rea" şi intra în multe încurcături când era tânără.

De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum "Al cincilea element" şi cele din franciza "Resident Evil", notează Mediafax.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod