Mila Kunis a confirmat căsătoria cu Ashton Kutcher

Actriţa a confirmat, la insistenţele unui prezentator de televiziune, faptul că s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, informează site-ul premiere.fr, citat de Mediafax.

Protagonista lungmetrajului "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", cel mai recent film regizat de fraţii Wachowski, în care joacă şi Channing Tatum, a confirmat această informaţie în emisiunea "Late Late Show", prezentată de James Corden.

Invitată în acest nou talk-show american, actriţa, foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată, a încercat iniţial să evite întrebarea despre căsătoria ei cu Ashton Kutcher, însă, presată de James Corden, a sfârşit prin a confirma această informaţie.

"Ashton Kutcher şi dumneavoastră sunteţi soţ şi soţie?", a întrebat prezentatorul emisiunii.

"Poate", i-a răspuns actriţa americană. Ori sunteţi căsătoriţi ori nu sunteţi!", a insistat James Corden. "Poate", a răspuns, din nou, Mila Kunis.

Văzând că nu primeşte răspunsul verbal pe care îl aştepta, James Corden i-a cerut actriţei să arate spre public degetul inelar de la mâna stângă, pe care se afla într-adevăr o verighetă. După ce Mila Kunis a arătat acea verighetă, prezentatorul a declarat: "Vedeţi? Sunt într-adevăr căsătoriţi".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod