Mihai Ristea ne face o ofertă muzicală de nerefuzat, aşa că… Batem palma!

Mihai Ristea ne face o ofertă muzicală de nerefuzat – Batem palma!, o piesă pe cât de energică, pe atât de veselă, care ne aduce inevitabil zâmbetul pe buze şi ne inspiră totodată.
"În momentul în care am compus această piesă ne-am gândit la cuvintele complicate pe care încercăm să i le spunem persoanei de care ne-am îndrăgostit şi am decis să concentrăm totul într-o propoziţie simplă care să exprime aceste intenţii în doar două cuvinte. Am decorat textul cu un sound fresh şi optimist şi am conchis: << Batem palma>>", spune Mihai.

Mihai Ristea este unul dintre cei mai apreciaţi producători români, acesta semnând numeroase single-uri care s-au impus atât în clasamentele din Romania cât şi în cele internaţionale. 
 
 

În 2011, Mihai a hotărât să se dedice proiectului său solo şi a intrat în echipa HaHaHa Production alături de care a lansat primul său single, Sexy eyes, urmat de piesa When the sun is going down, o invitaţie la dans şi distracţie.
Anul acesta, Mihai Ristea a colaborat cu Soré pentru single-ul Beautiful life care s-a bucurat de un feedback extraordinar din partea fanilor şi i-a adus pe cei doi în topurile celor mai importante radiouri din România. 
 
 
 

Mihai Ristea pe Facebook: http://www.facebook.com/mihairistea

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod