Mihai Morar, impresionat de atmosfera din Bamboo Brasov!

15 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mihai Morar, impresionat de atmosfera din Bamboo Brasov!
Vineri, 11 februarie, Mihai Morar a fost prezent in cunoscutul club Bamboo din Brasov, cu ocazia primei petreceri saptamanale, “Fashion Night”.
Insotit de frumoasa lui asistenta, Marina Dina, Mihai Morar a intretinut atmosfera din Bamboo Brasov, a dansat alaturi de fanii veniti speical sa il vada si a interactionat foarte bine cu acestia.

Am ramas placut impresionat de felul in care arata clubul Bamboo, dar si de modul in care stiu oamenii sa de distreze aici. M-am simtit foarte bine si cu siguranta voi reveni”, a declarat Morar.


Indragitul prezentator si asistenta sa au atras toate privirile celor prezenti in club, cu atat mai mult cu cat Marina a defilat pentru prima data in costum de baie, in colectia renumitului designer Catalin Botezatu.
Marina chiar a ales cativa reprezentanti ai sexului puternic aflati in public si a defilat alaturi de acestia.

Nu doar Marina Dina s-a bucurat de admiratia celor aflati in Bamboo Brasov. Alaturi de ea, mai multe manechine care mai de care mai atragatoare au prezentat pentru Catalin Botezatu in costume de baie accesorizate intr-un mod inedit cu aplicatii din pene, voal, blanuri sau bijuterii pretioase.

Evenimentele Fashion Night, vor continua in fiecare vineri in clubul Bamboo din orasul de la poalele muntilor Tampa, cand iubitorii de distractie vor avea ocazia sa isi intalneasca vedetele preferate si sa de distreze alaturi de acestea.


In cadrul acestor evenimente saptamanale, accesul in club este liber inainte de ora 24.00, iar dupa ora 24.00 biletul de intrare costa doar 10 ron.
De ofertele speciale ale clubului Bamboo din Brasov se pot bucura toti cei care indragesc evenimentele speciale, cat si studentii, care beneficiaza de intrare libera atat vinerea cat si sambata in clubul din Tampa Gardens.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod