Mihai Găinuşă şi Cătălin Dezbrăcatu' au plecat de la Cronica Cârcotaşilor!

Mihai Găinuşă şi Codruţ Keghes alias Cătălin Dezbrăcatu' au plecat de la emisiunea care i-a făcut celebri: Cronica Cârcotaşilor.

Şerban Huidu a scris aseară pe contul său de Facebook: "Am trăit ieri şi azi unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu' au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: "Nu se mai regăseau"! Probabil vor urma şi alţii sau nu... Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideţi! Le mulţumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini si nu atât de vizuali) pentru ce au făcut şi pentru anii frumoşi petrecuţi împreună şi le urez succes!".

Am decis să părăsesc Cronica Cârcotaşilor.

De la TV. Că la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune. 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproșat inclusiv că am adus un preot în platou. Eu şi Codruţ, că nu am voie să îi spun Dezbrăcatu, şi poate şi alţii, lucrăm la un proiect nou”, a declarat la rândul său Mihai Găinuşă, potrivit Cancan.ro.

Găinuşă a explicat şi într-un comunicat de ce a decis să se despartă de unul dintre cele mai bune show-uri de la noi.


"Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.

Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție tv. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment.

Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici.

Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim.
"

Mihai Găinușă a început cariera în radio în 1995, la Delta RFI. A intrat apoi în echipa lui Florin Călinescu de la ”Chestiunea zilei” (Pro TV). Din 2000 a lucrat la ”Cronica Cârcotașilor” și la Radio 21, pentru ca ulterior să treacă la Kiss FM.

În paralel a publicat câteva volume de proză.

Codrut Keghes alias Dezbrăcatu' a început lucrul în televiziune în 2001, atunci când a câștigat emisiunea concurs ”Bank Show”. A urmat ”Comedy Bar”, ”Ciao TV” și ”Cronica Cârcotașilor”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod