Mihaela Rădulescu şi-a schimbat look-ul

Vedeta s-a tuns, şi-a vopsit părul într-o nuanţă mai deschisă şi a pozat pentru noul număr al unei reviste dedicate femeilor.
Adepta unui stil de viaţă sănătos, "diva de la Monaco" îşi anunţase deja admiratorii că a recurs la o schimbare, însă a preferat să nu dezvăluie imediat secretul ei. După câteva zile de la ședința foto realizată pentru revista Unica, vedeta în vârstă de 44 de ani a publicat pe Facebook o imagine cu noul său aspect.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Recent, ea a realizat un pictorial pentru revista Unica. Diva de la Monaco este mai sexy ca niciodată.

"Cum te iubeşte bărbatul TĂU ? Poţi să alegi o singură ipostază în care te simţi cea mai iubită femeie şi să o descrii, scurt şi expresiv? (Dacă eşti prea supărată pe vreun bărbat şi prea nefericită, dă-te puţin deoparte şi lasă-ne să-ți povestim, poate-ţi facem poftă:)))", a comentat Mihaela Rădulescu lângă fotografia de pe pagina sa de Facebook.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod