Mihaela Rădulescu, scandal cu sora unei actrițe: „Se zbate în așternutul ei umed și murdar”

Vedeta le-a transmis un mesaj dur femeilor care îl asaltează cu mesaje pe iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a vrut să le dea o lecție femeilor care atentează la liniştea ei  și a publicat chiar un nume. Se pare că una dintre cele vizate ar fi sora actriței Liliana Bâclea, scrie Libertatea.

"Răutatea femeilor e ca terorismul internaţional - nu va găsi nimeni o soluţie definitivă, căci specimenele care se dedau la făcut rău altora nu vor dispărea niciodată şi vor avea mereu aceeaşi logică debilă - miza lor ne scapă nouă, celor care încă mai operăm cu bunătatea, iubirea şi concentrarea pe frumuseţea vieţii.

Sunt femei care-şi cară răutatea după ele exact că o trusa de machiaj - peste tot, chiar dacă nu schimbă cu nimic situaţia şi chiar dacă nu interesează pe nimeni nuanţă rujului la casă de marcaj. N-ai ce să le faci, căci răutatea fără miză e o boală şi nu prea se vindecă, dacă-i netratată la timp, cu o zguduială straşnică, gen... să te lase baltă cam toţi cei dragi, care se prind la timp că nu pot convieţui lângă un caracter putred", şi-a început vedeta atacul pe pagina sa de Facebook.

"Mi-a venit ideea să deschid subiectul, după ce am mai văzut o mostră de năucitoare răutate, ieftină şi josnică - mai toate mesajele pe care le primeşte Felix şi pe care le citim împreună, încep sau sfârşesc cu <<îţi vreau binele>> şi se desfăşoară ca un coşmar pe un intestin aglomerat - în loc să folosească toaleta, femeia care-i scrie bărbatului meu, se zbate în aşternutul ei umed şi murdar, dă din mâini şi din picioare, transpiră pestilenţial şi trăieşte un film doar al ei.
Mă uit la Felix, el la mine şi ne iubim mai departe. Femeile din soiul asta sunt un pericol doar pentru ele însele, dar ele n-au cum să-şi dea seama, căci singurul organ cu care şi-ar putea detecta boala e deja afectat - şi anume... creierul. Doar că să mai adăugaţi pe listele negre o astfel de persoană, îi pomenesc numele - Mirela Bâclea. Din păcate, e sora unei actriţe pe care o respect, Liliana. Şi pe Liliana o rog să aibă grijă de sora ei, poate mai are o şansă..."
, a scris Mihaela.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elvis Termopan pe 21 Oct 2015, 03:22
    Iubesc femeia asta

    , imi place cum arata, imi plac replicile ei, astept sa o intalnesc undeva, candva

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod