Mihaela Rădulescu s-a dus la poliţie după ce a fost amenințată

Vedeta susține că a fost ameninţată de un om influent, în Monaco, și a depus plângere pentru că situaţia a scăpat de sub control.
Vedeta a anunțat că s-a adresat polițiștilor din Monte Carlo pentru a evita orice incidente neplăcute, pe viitor.

"Gata, începe! Am primit şi prima ameninţare faţă în faţă. Staţi liniştiţi, nu de la vreun telespectator care a crezut că se uită la <<Viaţa spirituală>>, ci de la unul dintre <<domnii>> despre care am scris cândva, aici. Omul era la cumpărături, în Monaco, unde şi locuieşte - sper că-şi cumpără ceva în dungi sau e personal shopper pentru vreun procuror.
Glumim, pamfletăm, dar omul chiar m-a ameninţat - aşa, <<bărbăteşte>>, ca de la infractor la femeie"
, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Vedeta susţine că ameninţările vin din partea unui "om influent", pe care ea îl cunoaşte foarte bine. Mai grav, spune ea, este că autorul amenințării a făcut referire și la băiatului ei.

"M-am dus la poliţia din ţărişoara asta, am relatat întâmplarea şi faptele care au generat-o. În ameninţare a pomenit şi de copilul meu, aşa că m-am gândit să vă spun şi vouă cam cât de josnici sunt unii, când sunt în panică.
În continuarea vieţii şi a serii, s-auzim de bine şi de legile în vigoare, zic"
, a mai scris Mihaela Rădulescu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIA pe 19 Mar 2015, 21:42
    MIHAELA RADULESCU

    MAI TANTI MIHAELA,ALTCEVA MAI ELOCVENT NU AI GASIT?CHIAR TE-A AMENINTAT UNUL IN MONACO.....NU POT SA CRED!POATE TE-O FI CONFUNDAT.....HA,HA,HA

    2
    0

  • kiki pe 19 Mar 2015, 16:15
    buba

    Psihoza doamnei avanseaza...Cand impartea patul cu Chisu era regizor si ea,apoi scriitoare,sportiva extrema cu Otil si Felix, gimnasta de balcon si de jurat (pt concurs tv),nutritionista anti-balonare(pt reclame 'Activia')...etc Acum se crede vreo Mata-Hari....Stie prea multe !?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod