Mihaela Rădulescu o ironizează pe Iulia Albu

Vedeta i-a dat replica fostei soţii a lui Mihai Albu, după ce aceasta a criticat coperta revistei ELLE.

Iritată de comentariile Iuliei, Mihaela Rădulescu a spus, cu ironie, că nu poate contrazice un critic atât de important.

"Nu pot să contrazic un critic de asemenea anvergură. Probabil că ei îi place să comenteze astfel de lucruri. Fiecare dintre noi are câte un rost în viaţă. Eu ce să zic despre o coperta a unei reviste internaţionale, o coperta aprobată chiar de Stefano Gabbana, un adevărat om de modă?", a comentat vedeta într-o intevenție la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena 2.

Replica sa a fost provocată de opiniile critice ale Iuliei Albu, care "a desființat" coperta revistei ELLE. Fashion editorul a atacat-o dur pe Andreea Raicu, pe care a numit-o "miss fata de la ţară" şi s-a declarat dezamăgită de ţinutele alese pentru Catrinel Menghia şi Antonia. Singura care i-a plăcut Iuliei a fost Mihaela Rădulescu, care este, din punctul ei de vedere, singurul lucru bun la coperta publicaţiei.



"Noua copertă ELLE marchează o dublă/triplă premieră. Cel mai prost styling pe care l-am vazut în ultimii ani. Cea mai proastă compoziţie: personajele nu sunt parte din aceeaşi poveste creând senzaţia de fotografii decupate şi lipite. Cea mai nefericită combinaţie de personaje pe care am văzut-o în ultimul timp", a scris Iulia pe Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • riri pe 6 Dec 2013, 17:50
    NOI NU AVEM SI NU AM AVUT VRODATA MODA

    noi suntem inexistenti la capitolul moda nu avem si nu am avut vreodata nici creatori si nici crtici de moda,deci nu exista moda nu suntem cunoscuti peste hotare decat prin intermediul madalinei ghenea si atat.ea intradevar e o diva alte dive nu exista la noi divele sunt cunoscute si de oameni si de creatori si de casele de moda deci astea patru sunt nulitati in afara .nu inteleg de ce continuam sa ne mintim k noi avem de toate cand noi nu avem nicio legatura cu industria modei suntem dor o tara saraca est europeana si deci trebuie sa ne vedem lungul nasului .habar are Gabbana cine sunt astea patru sau cn e iulia albu ,in vest se stie de noi doar de madalina ghenea in rest nici catrinel menghia nu e cunoscuta chiar am fost curioasa si am intrebat diferiti straini ce modele le plac de la noi,ai perfecte dreptate kiki

    4
    0

  • kiki pe 5 Dec 2013, 09:52
    n-am ce face...

    ...si iar ma vad nevoita sa-i dau dreptate caraghioasei de Iulia Albu ! In afara de surpriza ce o provoaca 'fetele' cu peruci identice,ce sa vezi ?! Rochii frumoase dar nepotrivite pt bal,cum era titlul (si chiar o greseala sa pui imagini cu sfinti pe niste..) Apoi grupul e cam mare..patru 'dive' la un loc...inghesuiala..Nici incaltamintea nu o gasesc potrivita (mai ales sandalele) Pe Gabbana il interesa sa-si expuna ultima gaselnita,cu sfintii,nu cred ca-i pasa ce reviste facem noi aici 'la tara'..Facem si noi furtuni in paharul cu apa ! Cat despre Radulescu....vai de mine ! sigur ca EA stie, EA este, EA face...etc

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod