Mihaela Radulescu, copilot pentru raliu

Facebook Twitter Comenteaza
Mihaela Radulescu, copilot pentru raliu

Sebastien Loeb, liderul clasamentului general din WRC (Campionatul Mondial de Raliuri), si-a gasit, pentru o zi, un nou copilot: pe Mihaela Radulescu. Aceasta a acceptat sa stea in dreapta campionului si sa-i ofere indicatiile de drum pe un traseu de macadam amenajat pe domeniul Galice, la 70 de kilometri de Paris. Este pentru prima oara cand Mihaela Radulescu a avut ocazia sa urce la bordul unui Citroen C4 WRC, masina cu care Sebastien Loeb a castigat anul acesta 8 raliuri din Campionatul Mondial.


"A fost o experienta fantastica. Este pentru a doua oara cand cei de la Citroen Romania ma fac sa traiesc senzatii dintre cele mai tari. Mai intai am fost in dreapta si apoi la volanul masinii pilotate de Alex Filip, un Citroen C2 R2, la Sibiu, pe un traseu de macadam. Acum, actiunea s-a petrecut in Franta, tot pe macadam, dar cu un Citroen C4 WRC, alaturi de campionul mondial de raliuri Sebastien Loeb. Sunt o norocoasa. Este ceva ce putini muritori au sansa sa simta. Cred ca o sa visez sariturile ireale cu masina pe traseu inca multe nopti de acum incolo", a spus Mihaela Radulescu, dupa ce a coborat din dreapta lui Sebastien Loeb.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monitha1969 pe 23 Sep 2008, 21:46
    Mihaela Radulescu -copilot

    Imi place mult de Mihaela este foarte curajoasa si face tot timpul cate ceva nou. Mihaela isi traieste viata la maxim. Felicitari Mihaela si succes in continuare.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod