Mihaela Rădulescu, amendată pentru incitare la ură împotriva homosexualilor

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a hotărât să o amendeze pe Mihaela Rădulescu cu 3.000 de lei pentru declarațiile ostile și ofensatoare pe care ea le-a făcut la adresa homosexualilor.

În luna aprilie, Mihaela Rădulescu a scris pe blogul ei un text în care le cerea homosexualilor să nu se mai afișeze în public, deoarece sunt „anormali”.

"Să îşi facă treaba între patru pereţi", a scris Mihaela Rădulescu pe blogul său, într-un text intitulat „Adam şi Eva? (Toleranţa pe la spatele normalităţii)“.

"Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis.

Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe… la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă", a scris atunci vedeta.

"Aici a vorbit mama de băiat din mine, care are şi ea, ca şi orice minoritate din lumea asta, dreptul la opinie şi la liberă exprimare.
Numai că, în momentul în care faci «greşeala» asta publică, toţi cei vizati te vor atacă ca hienele şi îţi vor demonstra că …ai dreptate – ei au tot felul de drepturi ciudate, ei vor respect şi toleranţă, dar să nu faci greşeala să-i ataci, că devin intoleranţi, iritaţi şi …victime. Iar noi, cei care am vrea să creştem şi ceva nepoţi şi să ne facem coc la nunta banală dintre băiatul nostru şi o …femeie, n-avem dreptul de a spune ce gândim. N-avem curajul de a spune ce ne place, ce ne convine şi ce nu. N-avem voie să stricăm bunătate de campanii pentru respectarea drepturilor minorităţilor, cu impresionante fonduri europene alocate, n-avem banalul drept de a le aminti că lumea a început de la Adam şi Eva, nu de la…Gheorghe şi Ion.
Bănuiesc că Dumnezeu nu poate fi contrazis şi acuzat că a fost «politically» incorect….., dar eu voi fi …«decapitată» pentru că am îndrăznit să …spun ce gândesc, ca mama. Lăsaţi-mi şi mie libertatea de opinie... ca mama, care nu vrea să-şi vadă copilul nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv. Ca orice mamă normală din lumea asta, vreau binele copilului meu. Sigur, e problema mea ce consider a fi bine sau rău pentru el, aşa că vă invit la aceeaşi toleranţă şi la aceeaşi patimaşă respectare a drepturilor…omului. Cine ştie, poate, într-o zi, noi vom deveni o minoritate şi voi o majoritate, deşi sper din tot sufletul de om şi mamă, că lumea nu se îndreaptă numai în direcţii greşite, care contrazic toate principiile religioase, morale şi…fiziologice“
, a mai scris Mihaela Rădulescu.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Johnny pe 20 Oct 2015, 15:00
    intoleranta tolerantei

    Unde este incitarea la ura din ceea ce a zis Mihaela? Nu a facut decat sa-si exprime punctul de vedere. Se pare ca cei ce pledeaza pentru asa zisa toleranta sunt foarte intoleranti cu cei ce sunt de alta parere. Singura problema pe care o vad in cele spuse de Mihaela este ca pare a fi doar contra homosexualilor barbati... Nu pare a fi scarbita deloc de lesbiene...

    1
    0

  • eugen pe 16 Oct 2015, 14:25
    Amenda data de CNCD pt. M.Radulescu

    Din ce specimene este format acest Consiliu? Numai niste indivizi fara pribcipii morale si religioase( niste demoni) sanctioneaza pe cei care promoveaza adevarul. Inconstientilor din acest Consiliu, ce inseamna DEMOCRATIE? Majoritatea isi impune regulile si principiile pe care le considera demne de a fi respectate. Se stie ca in randul maselor din toata lumea, opozitia fata de homoxexuali este imensa, sigur peste 95%. Si atunci ce sa facem sa incurajam pe cei anormai, pe cei ciudati? Haideti sa-i ocrotim si sa-i incurajam si pe pedofili, pe zoofili, pe criminalii care omoara ca sa faca sex cu cu victima cand este in agonie, pe cei care umbla desbracati pe srazi prin parcuri! RUSINE...CNCD

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod