Mihaela Drafta reinventează moda la liceu! Lansează sarafane inspirate din serialul “Gossip Girl”!

Odată cu începerea școlii, designerul Mihaela Drafta le propune fetelor pasionate de fashion reinterpretări cool ale sarafanelor școlare. Inspirată de uniformele purtate de Blake Lively și Leighton Meester în „Gossip Girl”, Mihaela Drafta lansează o linie de sarafane în serie limitată, în tonuri de albastru, bluemarin sau cărămiziu. Colecția este disponibilă în show-room-ul Mihaelei Drafta, de pe strada Petofi Sandor nr 35.

Odată cu începerea școlii, designerul Mihaela Drafta le propune fetelor pasionate de fashion reinterpretări cool ale sarafanelor școlare.

Inspirată de uniformele purtate de Blake Lively și Leighton Meester în „Gossip Girl”, Mihaela Drafta lansează o linie de sarafane în serie limitată, în tonuri de albastru, bluemarin sau cărămiziu. Colecția este disponibilă în show-room-ul Mihaelei Drafta, de pe strada Petofi Sandor nr 35.

“Mie nu mi-a plăcut niciodată să mă îmbrac în uniformă și sunt convinsă că multe fete de liceu îmi împărtășesc părerea.

Eu m-am uitat la serialul Gossip Girl și am văzut cât de cool arătau acele fete la școală, chiar dacă purtau o uniformă. M-am gândit, astfel, să propun astfel o colecție limitată de sarafane, care pot să fie accesorizate diferit. Carourile și combinatile de culori împrimă ținutei un aer rafinat și fresh. Totuși, aceste sarafane nu se îndepărtează prea mult de rigorile impuse de licee și sunt  o alternativă pentru elevele care vor să iasă în evidență și să fie întocmai ca Blair sau Serena”, este de părere Mihaela Drafta.

Pe de altă parte, Mihaela își amintește cu drag de începutul anilor de școală din timpul liceului.
“Liceul a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea. După o vacanță de vară plină de neprevăzut, în primele zile de școală depănam tot felul de amintiri împreună cu colegele mele din liceu, care mi-au rămas și astăzi foarte apropiate. Nu mi-a plăcut însă niciodata ideea de uniformă, de a te îmbrăca la fel cu toată lumea. Încă din anii de liceu am avut primele mele tentative de creație și încercam să accesorizez uniforma diferit, cu tot felul de broșe și curele din piele”, continuă designerul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod