Mickey Rourke va juca in pelicula "St. Vincent"

10 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mickey Rourke va juca in pelicula

Actorul, care de curand a fost onorat cu Premiul BAFTA si un Glob de Aur pentru interpretarea pe care a avut-o in "The Wrestler", a primit rolul principal in pelicula "St. Vincent", unde va juca rolul unui asasin care se intoarce in New York pentru a-si regla conturile, potrivit Femalefirst.

Acest film va fi regizat de Walter Hill, cel cu care Rourke a facut echipa in 1989, cand a jucat in filmul "Johnny Handsome". "St. Vincent" este primul film pe care Hill il face de la "Undisputed", aparut in 2002, dupa care s-a concentrat mai mult asupra muncii de televiziune.

Productia la acest film va incepe la sfarsitul anului 2009. Mickey se afla in negocieri pentru a interpreta rolul unui personaj negativ in "Iron Man 2". In viitorul apropiat, Mickey Rourke va avea aparitii in "Killshot", "The Informers", dar si in "The Expendables", alaturi de Sylvester Stallone.

Facand referiri la revenirea sa, Mickey a declarat: "Cariera mea a fost distrusa multi ani si am pierdut increderea tuturor. Au fost cateva lucruri pe care a trebuit sa le schimb si nu m-am purtat ca un profesionist. Dupa 15 ani de terapie, si dupa ce am pierdut aproape tot, am reusit sa ma adun si sa realizez ceva.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:09
  Bună, eu sunt Ami!

  Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

  0
  0

 • alicialive pe 28 Mar 2009, 14:10
  Hello

  Salut Numele meu este Alicia am vazut azi la profilul dvs. (www.eva.ro) a devenit intrested in tine, de asemenea, i se va dori să ştiu de tine mai mult, şi dacă i se va dont minte ca tine, pentru a trimite un e-mail pentru a-mi adresa de e-mail ca sa ma pot da-mi o poza pentru dumneavoastră să ştie cine i-mi este am.Here adresa de e-mail (aliciasamuel9@yahoo.com) cred că ne putem muta de aici! Sunt de aşteptare pentru dvs. de mail pentru a-mi adresa de e-mail above.Alicia. (Amintiţi-vă de la distanţă sau de culoare nu chiar nu contează vârsta difrent noastre, pentru că am ceva foarte important să-i spuneţi tine, dar iubesc foarte mult în materie de viaţă), vă rugăm să contactaţi mewiththis e-mailaddress (aliciasamuel9@yahoo.com) > swap Hello My name is Alicia i saw your profile today at (www.eva.ro) became intrested in you,i will also like to know you the more,and if you dont mind i will like you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (aliciasamuel9@yahoo.com) believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above.Alicia.(Remeber the distance or colour does not matter even our age difrent because i have something very IMPORTANT to tell you,but love matters alot in life) please contact mewiththis e-mailaddress(aliciasamuel9@yahoo.com)

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod