Mick Jagger a devenit tată a opta oară la 73 de ani

de Daniel Dumitrescu, 9 Decembrie 2016
Mick Jagger

Solistul trupei Rolling Stones a devenit din nou tată la 73 de ani. Muzicianul are deja 7 copii, cuprinşi între 17 şi 45 de ani. El este bunic de cinci ori şi străbunic din 2014.
Atât copilul cât și mama sa, dansatoarea americană Melanie Hamrick, se simt bine, a anunțat purtătorul de cuvânt al solistului trupei The Rolling Stones. "Fiul lui Melanie Hamrick și al lui Mick Jagger s-a născut în New York și (părinții) sunt amândoi încântați. Mick a fost la maternitate în timpul nașterii. Mama și copilul se simt bine și cerem mass-media să le respecte intimitatea", a declarat agentul vedetei, Bernard Doherty, într-un comunicat citat de AFP.

Acesta este primul copil al lui Jagger cu Melanie Hamrick, o dansatoare în vârstă de 30 de ani, cu care a început să se întâlnească după sinuciderea în 2014 a precedentei sale partenere, creatoarea de modă L'Wren Scott.

Cântărețul britanic este deja tatăl a șapte copii cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani, pe care i-a avut cu patru partenere: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel și Lucas, notează Agerpres.

Jagger este și bunic, având deja cinci nepoți și a devenit străbunic, în mai 2014, când nepoata sa, Assisi, a dat naștere unei fetițe.

Mick Jagger nu este singurul membru al formației The Rolling Stones care continuă să facă copii la vârstă avansată.
În luna mai, chitaristul Ronnie Wood, 69 de ani, a devenit din nou tată, când soția sa, Sally, i-a născut pe gemenii Gracie Jane și Alice Rose.

The Rolling Stones au lansat la sfârșitul lunii noiembrie cel de-al 23-lea album, "Blue and Lonesome", la 11 ani după ultimul lor album de studio, prin care își celebrează pasiunea pentru blues-ul din Chicago.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod