Michael Jackson se vrea proprietar de cazinou

2 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson se vrea proprietar de cazinou

Cantaretul american, Michael Jackson, s-a pus pe treaba. Dupa ce si-a organizat pana la ultimul amanunt revenirea in muzica, acum planuieste sa-si deschida si un cazinou in Las Vegas. Localul va fi unul iesit din comun, va avea ca tema monstrii zombi si se va numi Thirller, infomeaza site-ul femalefirst.co.uk. Din dorinta de a-si reface averea pierduta, cantaretul incearca toate afacerile posibile, comenteaza surse apropiate lui.

Potrivit presei internationale, Michael Jackson s-a confruntat cu numeroase probleme financiare in ultimii ani, dupa ce a fost pe punctul de a-si vinde la licitatie, in mai 2008, celebra ferma Neverland.
Cateva luni mai tarziu, in noiembrie, el a predat titlul de proprietate asupra fermei Neverland unei companii infiintate de el insusi si de o firma care detine o ipoteca de 24 de milioane de dolari asupra resedintei.

Pe langa toate proiectele pe care le are in derulare, Jackson trebuie sa se lupte cu cancerul de piele care i-a fost descoperit de curand. "Michael are de luat o decizie dificila. Este tentat sa se apuce de tratament, ceea ce i-ar permite sa apara pe scena. Ultimul lucru pe care il doreste este sa isi dezamageasca fanii.
S-ar putea, totusi, sa aiba nevoie de radioterapie. Acest tratament poate avea efecte dure care ar putea sa nu ii mai permita sa cante", a declarat o sursa apropiata artistului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod