Michael Jackson nu va fi inmormantat la Neverland

2 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson nu va fi inmormantat la Neverland

Familia lui Michael Jackson a emis un comunicat in care a indicat ca acesta nu va fi inmormantat la Neverland, celebra ferma a cantaretului din Californiei, si ca nici un serviciu memorial sau funerar nu va avea loc acolo, potrivit Mediafax.

La inceputul saptamanii, presa americana indica Neverland ca posibil loc de inmormantare.

Un testament semnat de Michael Jackson, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale in beneficiul copiilor si mamei lui, Katherine Jackson, care va fi si tutorele micutilor, a fost depus miercuri in instanta, in document Diana Ross fiind numita tutore de rezerva.

Potrivit Reuters, testamentul o omite in mod specific pe fosta sotie a starului, Deborah Rowe, si o numeste pe mama acestuia, Katherine, in varsta de 79 de ani, tutore al celor trei copii: Prince Michael, in varsta de 12 ani, Paris, in varsta de 11 ani, si Prince Michael II, in varsta de 7 ani.
Totodata, in cazul in care Katherine Jackson moare, custodia copiilor ar reveni unei bune prietene a lui Michael Jackson, cantareata Diana Ross.

Testamentul evalueaza averea starului, decedat in urma cu o saptamana, la peste 500 de milioane de dolari si cere instituirea unui fond de administrare a bunurilor - Michael Jackson Family Trust - in beneficiul celor trei copii ai lui, al mamei sale si al mai multor organizatii caritabile.

Inainte sa apara testamentul, in cursul zilei de luni, Katherine Jackson a primit din partea unui judecator custodia provizorie a celor trei copii ai starului american, fiind numita si administrator provizoriu al averii acestuia.
O audiere in acest caz a fost stabilita pe 6 iulie.

Michael Jackson a vandut post-mortem 2,6 milioane de copii ale pieselor sale


Aproape 2,6 milioane de copii ale pieselor interpretate de Michael Jackson au fost achizitionate online, dupa anuntul decesului starului american, informeaza Billboard.biz.

Aproape 2,6 milioane de copii ale cantecelor interpretate de Michael Jackson (incluzandu-le pe cele din perioada Jackson 5) au fost downloadate contra cost in mai putin de o saptamana, dupa ce a fost anuntata moartea starului muzicii pop.

Cu o saptamana inainte de decesul artistului au fost vandute 48.000 de copii ale cantecelor ce-i apartin lui Michael Jackson, diferenta de volum fiind una dintre cele mai mari inregistrate in industria muzicii digitale.

Niciun artist nu a vandut mai mult de un milion de copii ale cantecelor in format digital intr-o singura saptamana. Mai mult decat atat, opt dintre albumele lui Michael Jackson se afla in top 10 al celor mai bine vandute albume din toate timpurile, iar 25 dintre piesele sale se afla in topul celor mai apreciate melodii dintotdeauna.

Hitul "Thriller" s-a vandut in 167.000 de exemplare dupa anuntul decesului cantaretului, in saptamana dinaintea mortii artistului fiind achizitionate doar 5.000 de copii din aceasta melodie, ceea ce indica o crestere de 3.551%.

 

Credit foto: People.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod